Jag sover

Jag undrar hur det här gick till,jag skriver samtidigt som jag sover-nästan iallafall! Jag är helt slut,veckans första dag sög musten ur mig.
Nu säger jag godnatt,och önskar alla en god jävla nattsömn.Sen ska jag bara slå mig själv i skallen för att jag råkade ta bort min profilbild,klantskalle kan man kalla mig-varsegoda!

Crazy

Det ser ut som jag är i en lycklig stund! Det ser så härligt knäppt ut. Fler sånna dagar behöver jag i min vardag,men om jag minns rätt var det där förmodligen inte en vanlig vardag kväll utan troligtvis en full helg dag,men det ser fortfarande härligt knäppt ut.
Jag kollar i mitt schema och inser (inte) till min förvåning att jag faktiskt har all möjlighet i världen att boka in en sån troligen full helg dag. Sånt gör ju att det är värt att gå upp en måndagmorgon!


Ursäkta röran



Det där ska på något vänster föreställa Matilda,en Matilda med nackspärr för att vara mer exakt! Jag har förmodligen min tråkigaste lördags kväll på otroligt länge. Men jag kanske ska unna mig denna tystnad,detta lugn.

Fuck face

Jag har ett smaskande jävla fuck face vid mitt vänstra öra! Hon är så dödligt nära en käftsmäll,det liksom kliar i mina fingertoppar men med tanke på att jag är i hennes hus tänker jag inte kliva över tröskeln så att säga. Hennes tuttar hänger som döda ting men det gör å andra sidan mina också,så på den fronten är vi lika mycket fuck face.
Jag tänker nu avsluta med en mening som jag länge velat skriva men aldrig funnit rätt tillfälle för,mina tuttar gör mig illa till mods.
PS. Jag har en jävla fitta brevid mig,det ända hon gör är och gaggar hela jävla tiden. Håll käfften,och ds jävlar är det ända ordet jag kan säga. OBSERVERA: Jävlar är mitt nya ord,era jävlar!

Jag har en mysig fredag

Nu är jag hos min andra familj,the nyman's house! Jag trivs här,det är en sån mysig känsla när man kliver in genom dörren. Man möts av en doft av värme,mat och kärlek. Så borde alla hushåll ha det tycker jag!
Kvällen har för med sig både skratt och tårar! Kanske var det så att vi skrattade så mycket att vi grät eller så grät vi så mycket så att vi skrattade(?) Mysigt har vi det iallafall.
Nu ska jag ta en cigg på det hela,det brukar vara ett bra avslut på en hårt arbetande dag

Det här med rubrik orkar jag inte nu!



För flera timmar sen slog tanken mig att jag kanske faktiskt borde lägga mig i sängen! Jag insåg ganska fort att jag faktiskt redan låg i sängen men hade inte avsikten att sova då. Sakta men säkert började jag lägga mig ner mot kuddarna helt utan medvetande att jag faktiskt var på väg till att somna. Istället började jag kolla på ett avsnitt av "One tree hill" vilket faktiskt gjorde min kväll. Inte har jag sysselsatt mig på något vidare sätt,varken krävande eller underhållande men ändå sitter jag här klockan halv tre en aning rastlös.
Jag hade nattbesök av min favorit igår och han lämnade ett tomrum efter sig något som han fått höra några gånger utan något vidare resultat. Min avsik var att få honom hit,men det funkar inte att knäppa med fingrarna här inte. Jag får nog dunka skallen in i väggen en sista gång och hoppas på att det ger mig en riktigt tung sömn,för det kan jag faktiskt behöva.


Att ta upp på morgonmötet

Jag gillar när man hård,rak och ärlig!
Om du inte tycker om mig,säg det till mig-jag tycker förmodligen inte om dig heller ändå så! Jag är inte så känslig när det gäller kritik,jag är en hejare på att själv slänga ur mig sånt på gott och ont. Att säga vad man tycker behöver inte vara något dåligt alla gånger,det är mer ditt egna fel om du inte kan ta det jag säger.
Sen finns det en annan sak jag tycker är viktigt att ta upp med varandra. Att  om någon i din närhet har snor i näsan,mat mellan tänderna,går med toapapper i byxan eller har en finne i pannan då tycker jag det är läge att man talar om sånt. Alla gör inte det har jag märkt,för idag gick jag minsan runt med smuts i rumpan är det okey? Nej,blir mitt slutgiltiga svar.
Det måste jag ta upp på mötet imorgon,jag kan inte ha människor runt omkring mig som inte säger till när saker inte är på sin plats! 

För första gången vann jag faktiskt

Jag en otrolig dålig vana att aldrig vinna priser! Är det tävlingar kommer jag antingen sist,eller tvåa. Eller så kommer jag först de gånger det inte finns någonting att vinna-dumt,väldigt dumt.
Men idag fixade jag faktiskt att vinna,woho. Men jag gav bort mitt pris,dumt tänkter ni nu när jag äntligen vunnit. Jag vann 1.5 kg havregryn. Det kanske anses som okey att då skänka bort sitt pris då?

Vart kom allt det här ifrån?

Sitter och lyssnar på dyster musik,då blir man väldigt lätt dyster själv! Man lägger en funderare över sit liv och det bildas ett bildspel i skallen som kort visar upp de stunder man minns mest. Känslor man har i kroppen som man aldrig kommer kunna få ner på papper,bara om man är riktigt skicklig men det är inte jag-inte än!
Man har levt i flera flera hundra dagar,man har varit med om flera hundra saker,man har känt flera kanske inte hundra olika känslor. Det ända man får är några få sekunder av bilder i skallen,några få korta tillbakablickar från stunder man trodde skulle finnas i evigheter. Man visste inte bättre då! Ibland önskar jag att jag kunde leva mer,jag vill ta på stunden. Just nu vill jag bara andas frisk luft,få en rysning och fälla en tår.  
 

Hur gör jag nu?

Jag tror min pappa tycker jag ska flytta hemifrån,han har börjat prata om den här betalningsfasen en del av dagens ungdomar får gå igenon. Jag borde kanske kalla det vuxen,för det är tydligen det jag klassas som!
Han säger att han och min syster ska skaffa skåp med shampo och mat i,där bara de har nyckeln så jag får se hur det är att vara gratis.
Kostar jag verkligen så mycket? Jag har aldrig förståt mig på detta krav på att betala hemma,man vet väl om att det kostar att ha barn. Då drar min pappa parallen att han då skulle kunna ringa sina föräldrar och be de betala för honom. Inte precis samma grej eller hur?
Problemet är faktiskt att jag mycket väl skulle kunna flytta hemifrån,men jag vågar inte vara själv. Då tycker jag inte det är så schysst att jag ska känna min tvungen att sitta och pissa ner mig av rädsla i en egen lägenhet eller betala för flytande tvål! Jag måste komma på en ruggigt bra plan nu,för inte fan är det kul att gå runt och lukta skit för att man vägrar betala för sin egna tvål och inte hittat nyckeln till det låsta skåpet?

En oskön/skön söndag

Mums,tacogratäng kan vara bland det godaste som finns! Nu är jag mätt och belåten efter middagen med min kära far.
Jag har både sköna och osköna saker att göra till kvällen,först och främst måste jag duscha ur all smuts jag har i håret och på min kropp. Sen måste jag se till så mina röda kinder slutar lysa rött! Efter det tänker jag lägga mig i min underbart sköna säng och titta på en massa One tree hill avsitt,kan inte bli bättre.

Byeeeeee

Det var en kille som kissade på min cykel!

Någonting som kunde ha skett,nu var det kanske mera så att han var i närheten av att kissa på min cykel. Han hade inte riktigt alla hästar i stallet en kväll som denna,men det tog farbror blå hand om. Snällt,eller hur?


Jag är bra!

Klen som jag är klagar jag gärna på min tillvaro! Jag har kommit fram till att värk i kroppen som inte försvinner är tamefan det värsta som finns. Var iväg till en kiropraktor förut på eftermiddagen,jag var nära på att dö så det var akut! Tur att pappa talade om för mig att det kunde vara bra att använda bh,för jag fick nämligen både stå och ligga i underkläder! Förutom det så fick jag en knäckt rygg,så det borde vara toppen just nu. Men smärtan sitter fortfarande i,försöker lindra den med lite voltaren i kroppen.
Dessutom har jag varit utan cigg hela dagen. Inget sug och inga utbrott,det är bra tycker jag! Det är ingenting jag hade planerat eller suktat efter-en rök fri dag alltså. Det var bara någonting som råkade inträffa,känner jag mig själv rätt så var det förmodligen en engångs grej! Men det vore bra med en rökfri Matilda,eller hur?

Berit 78,det är jag det!

Jag kan inte gå,knappt stå,ligga är näst intill omöjligt och sitta är en pina! Jag har ryggskott,jag känner mig som en gammal dam nära att dö.
Det är så frustrerande och det gör så jävla ont. Jag tycker synd om mig själv,så jag ska därför proppa i min potatis kroketter,ben and jerry glass och choklad. Kanske lindrar smärtan en aning. Hoppas det finns något bra på tv ikväll,jag är ju inte van att vara hemma den här tiden!

Titta vad duktig jag är

Ser ni vad flitig jag var! Nu kommer jag sova som en prinsessa i min rosa säng med hjärtan på.
Visserligen pratar jag i telefon 7.33 timmar om dagen på jobbet,men jag tänker faktiskt avsluta denna kväll med ett telefonsamtal och en cigg.


Oreda

Jag avskyr när det ser ut så här runt omkring mig! Det ska vara ordning och reda,det är då jag mår som bäst. Jag sitter och funderar på om jag faktiskt orkar städa,vika in alla kläder och packa upp alla mina saker(?)
Det är så bajsigt jobbigt att flytta från det ena stället till det andra,känner ni igen er? Jag kanske ska ta och gilla läget och faktiskt göra mitt rum till en mysig miljö,tända lite ljus och njuta av tystnaden.


Nu är jag helt slut

Vilken dag jag haft!
Satte på mig ett par skor som jag egentligen inte borde gå speciellt mycket i med tanke på att jag brukar få otroligt ont i tårna. Men jag tänkte att jag inte skulle gå så mycket idag,notera tänkte! Noga hade jag kollat upp en buss som skulle gå ifrån mig upp på stan,sedan en buss från stan som skulle ta mig till jobbet.
Jag går ut till min busshållsplats för att invänta bussen,står där ett tag tills jag inser att bussen inte kommer. Det är något som jag alltid lyckas med-missa denna jävla buss. Jag börjar fundera på om jag ens vet vad min busshållsplats heter(?) Börjar iallafall knata upp mot stan samtidigt som jag känner hur min längsta tå börjat ömma. Väl uppe på stan har jag valt att ta buss 33 för det är den som stannar närmast mitt jobb. Tror ni att den kommer? NEJ. Istället får jag sätte mig på 16 som bidrar till en längre gångsträcka. Mina tår börjar ömma ännu mer!
Jag sitter still på min stol under min arbetsdag för att undervika att gå i skorna. Tänkte att nu behöver jag minsann inte gå mer för dagen-kunde jag tro!!! Jag får ta mina stackars ömma fötter och gåååå från mitt jobb hem till mig,och för er som inte vet avståndet kan jag tala om att min promenad tog 1 timma och en kvart.
Jag hatar skor,eller så är det bara mina långa tår det är fel på. Tack vare denna promenad ska jag väka i mig Mc'donalds. Om fötter kunde äta skulle jag mata dem,för det är de faktiskt värda eller hur?

Ibland har man turen med sig

Jag är för lat för att gå till statiol,för lat för att köpa cigg ändå känner jag ett sånt sug efter denna giftiga pinne! Jag är väl medveten om att även fast jag inbillar mig att jag gömt en cigg i något gamalt paket hittar jag det aldrig. Paketet finns inte spelar ingen roll hur mycket jag önskar!
Jag går fram till min stora väska bara för att titta om jag kan hitta något roligt,jag har ingen tanke om cigg när jag stoppar ner handen i den stora fickan. I ett litet fack hittar jag istället mitt pass-roligt tänker jag och tar upp det! Där långt ner i det djupa facket ser jag en glimt av en lång vit efterlängtat cigg. Helt överlycklig tar jag upp denna cigg och inser till min förvåning att jag hittat en extra lång corner.
Kan ni förstå min lycka,kan ni förstå mitt dämpande sug. Jag kan nu sova gott!

Tänk om jag hade vunnit


Idag har hade vi en tävlig på jobbet men som så många gånger förr var jag inte riktigt först i målgång,denna gång var jag faktiskt inte ens i närheten. Den som vann skulle få två biobiljetter och vinnaren blev Orhan! Eftersom han tyckte jag var en riktig kämpare gav han mig en av sina biljetter...




Det var det jag trodde iallafall!

Min Karra

Karra är min bästa vän! Hon är faktiskt mycket snällare än vad jag själv är,ibland undrar jag varför hon är kompis med mig(?) Jag är en ganska elak människa men jag ska försöka vara lite snällare- iallafall mot henne!



Mina gyllende skor



Tänk att dessa klumpar kan vara så förbaskat sköna att pryda sina fötter med! Jag ska laga mat,sen ska jag gå ut och gå man måste unna sig själv lite frisk luft ibland!

Igår var det en bra dag

Idag är det bästa dagen att sluta röka på,jag har sådan fruktansvärd avsmak på bådde alkohol och cigaretter! Nu har jag bänkat mig framför tvn hos Jullan och vi ska kolla på "Stjärnor på is" vi får väl se om det är något att ha.


Igår var jag taggat iallafall,sämre är det idag!

Vad trött jag blir

Jag blir så sur,jag blir alltid pigg vid den här tiden! När klockan är 10 är jag nära på att somna när klockan är 12 är jag inte ett dugg trött,konstigt. Men jag måste sova nu,för imorgon har jag saker att göra. Sen har jag lovat min coach att jobba från 1,det är bara för att det ska regna. Det är det han brukar säga till mig "matilda,kommer du ett imorgon det ska ändå regna" Självklart ställer jag upp,ska bara till banken först sen hämta ut ett paket på posten-spännande!

Sovgott

Vilken kille jag har

Jag tänker vara kortfattad idag och bara tala om för er läsare att min pojkvän är bäst! Här om dagen fick jag ett sms av honom där han sa att han hade en överraskning åt mig. Och vet ni vad jag fick, en ipone! Då blev jag såå himla glad,han är guld värd.
Förresten så saknar jag honom,det ska jag nog ringa och tala om för honom nu på en gång. Ska bara göra lite pytt i panna först.