Shopping online



Om du kikar in här och här hittar du kanske också något snyggt att sukta efter! Jag ska kolla över min ekonomi för denna månad sen ska jag se till att dessa snyggingar blir mina.

Back in the days

Jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Livrädd för att ta ett steg ut i vuxenvärlden med lika vättskrämt över att vara kvar i det gamla.
Feg som jag är så gillar jag livet bakom mina trygga väggar,samtidigt som jag allt eftersom inser att mina vägger faller sakta men säkert. Bakom visar sig en värld som är nästintill främmande för mig,ett liv där allt handlar om att bli stor och till slut ligger man död! Kul att sukta efter det(?)
Jag tyckte att jag på ett eller annat sätt hade det så bra där i skolbänken,man hade i unga dar sin bästa vän och läxor varannan dag. På den tiden var det kanske inte så poppis och skulle väl heller aldrig få bli under min skoltid,men ropa hej för att det var en bra trygg känsla att ha med sig.
Att sitta här som en surmutta får knappast gamla goda dagar att komma tillbaka,och hade det nu varit möjligt hade jag gjort det precis som första gången. För här sitter jag idag,formad av mina dagar. Om några år är jag gammal och rynkig,och har ännu flera dagar på nacken.
Då ska jag minsann kunna dra rövarhistorier för barnbarnen om vilka fydundrandes äventyr jag hade som ung snygging.





Go girl

Carro är stört skön,från topp till tå! Hon skrev en kommentar i Blondinbellas blogg och fick en hel hög patetiska fans efter sig.
Denna såkallade Blondinbella får faktiskt bita i det sura äpplet,hon fläker ut hela sitt liv i sin blogg. Hennes förväntningar var väl ändå inte att hela Sverige skulle fälla en tår för hennes tragiska upplevelse i Italien. Hon får väl vara nöjd över att hennes fans som iallafall besvarar hälften av Sveriges befolkning fäller sina krockodiltårar över denna stackars rika flicka!

Halmstad

Här är det stekande sol och klarblå himmel,det är underbart. Jag är helt slut efter dagens extremt långa promenad,så jag ska lägga mig i soffan och vila lite.
Till kvällen blir det Kinamat och ännu mera mys,kanske får jag med mig min älskade pojkvän på en kvällsrunda!



1. Igår var vi och badade,man får se en liten skymt av den klarblåa himmelen iaf
2. Självklart var världens sötaste Ebba med och lekte i värmen
3. Medans jag låg och sov så var Martin och tatuerade sig. Jag måste hålla med om att den är riktigt snygg


Spy på mig själv

Jag luktar säkerligen bajs,ser ut som en tunna skit och känner mig ungefär som beskrivet. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på tv,det står ju "No life" i pannan på mig.
Den här värmen får mig att undra om jag har fallit in i klimakteriet några 100 år förtidigt,jag är dyngsur! Jag blir arg på mig själv för jag är så jävla opåhittig,tanken har slagit mig några gånger om jag inte ska gå till Stadsparken och gunga. Det kanske skulle få mig att le lite en dag som denna iallafall. Något mer som får mig att le är Ben and Jerry,kanske ska man öppna min "allt för ätande käfft" ännu en gång idag och trösta sig lite med den himelska glassen.
Jag slår på stort,om det är så tragiskt att denna glass gör mig glad då är det fan värt konsikvenserna!



En tjejkväll


Tack för igår,jag hade en super trevlig kväll! Det satte dock sina spår idag.

Det är jag som är blixten

Helt sjuk vad jag är snabb på att göra mig iordning,som en blixt skulle man kunna säga! Jag inväntar mina andra såkallade vänner de är ju dessväre inte kända för att vara blixtrar.
Vi ska göra det bästa av denna soliga sommarkväll och ta oss något gott att dricka,sen ska vi göra stan osäker. Så ni får se upp för en hög med förbannat glada tjejer!

ÄNTLIGEN

Jag är ledig, och har en veckas semester att se fram emot! Idag kom lönen och att spara har aldrig varit min specialitet,så därför ska jag bege mig upp på stan i hopp om att hitta någonting nytt.
Vi får höras framåt eftermiddagen/kvällen. Då ska jag ha använt min kamera så då bjuder jag på lite bilder ifrån dagen,det är väl alltid lite små trevligt?

Jag behöver semester

Det är ett måste med ledighet! Imorgon har jag min sista dag innan jag får min efterlängtade semestervecka,det ska bli så skönt. Ska åka till Halmstad i några dagar och vila upp mig lite,det ska faktiskt bli riktigt mysigt.
Idag var jag uppe på stan en stund efter jobbet precis som alla andra femhundraelvatusen 15åringar. Kryllade av småttingar,fulla och galna. Jag kan inte klandra dem,jag var också där en gång i tiden dock inte med den alkoholhalten i kroppen. Jag vandrade runt där en stund och insåg att min tid var förbi-lite tråkigt,lite befriande. Jag får inse det faktum att jag börjar bli gammal och rynkig,inte fan är det någonting som är bättre den här åldern. Jag håller tummarna att mina kommande år kommer bjuda på roligare festligheter!



Jag har haft en dö dag idag

Jag har suttit en stund och funderat över vad jag har att berätta för er kära läsare! Jag kommer fram till att jag har haft en innehållsfattig dag idag,den har inte bjudit på ett smack.
Syrran,Martin och jag ska kolla på en film nu. Sen ska vi käka en massa godis så vi nästan spyr,bra idé va! Ni får sova så gott era läslusar för det tänker jag göra tillsammans med min käraste sängkamrat. Han är bra mysig ska ni veta,för mycker information eller(?)


Parkdejt

Jag bor på två ställen och är ett såkallat skilsmässobarn! Det ordet gillade jag verkligen inte,insåg jag nu. Men jag är tyvärr ingen hjälte så jag kan inte dra tillbaka tiden och se till så jag är ett barn i en kärnfamilj.
Det jag ville komma fram till är att jag bor på två ställen,och för tillfället är jag hos min far! Det är super mysigt här på öster,men jag känner en viss saknad till min kära stadsdel väster. Mest kanske det är min granne jag saknar,hon brukar vara så nära (nästan för nära) Men nu är hon så långt bort att hon inte ens orkar gå och hälsa på mig-då är det långt.
Jag tänker ringa henne nu och tala om för henne att jag saknar våra parkdejter!



Enda fördelen med katt

Jag gillar inte kattar,och har egentligen aldrig gjort det heller. Visst är det sött med kattungar,men det är de inte i åtta katt år-tyvärr!
Jag tycker inte en katt specielt mycket,jag menar då är det betydligt roligare med hund. Min hund kan sitta och sen kan hon  rulla runt om man bjuder henne på godis samtidigt och det är mäktigt tycker jag. Inte fan kan en katt göra så(?) Min hund har en personlighet,jag tycker katter saknar det. Kanske ligger nått i det att jag faktiskt inte känner något katt så vidare bra. Jag känner en liten skam över att skriva detta med tanke på att min kära Karra har en katt. Super söt,faktiskt. Den är inte som alla andra katter,men tyvärr känner jag inte Smulan så bra att jag kan kalla henne min vän. Hon kan säkert mycket saker,men jag har då aldrig hört Karra skryta om att hon kan rulla runt.
Men sen är det ju denna grej som gör att katter faktiskt får lite + poäng och det är dagar som dessa man önskar att man hade katt. Regnet öser ner och man är fan så illa tvungen att följa med Svea på toa. Katter de sköter sånt själv,vilket jag måste säga är förjävla skönt. Hundrar de måste man bokstavligen följa efter och iakta när de skiter,hur trevligt är de? Sen finns en sak (fy skäms Matilda) som jag då aldrig tänker göra och det är att plocka upp efter min hund.
Då spyr jag faktiskt,och jag tror nog att invånarna häldre ser en liten hundbajs istället för min master spya. Eller har jag helt fel om den saken?
 

Mitt liv i rosa



Kolla min fina säng,och mina nya påslakan! Jag tror jag kommer sova som en prinsessa ikväll och drömma kärleksdrömmar. Det vore inte så konstigt eller hur?
Jag har super ont i huvudet idag,så det passar bra att jag har fått digital tv. Så ikväll blir det tv4 fakta för hela slanten.
För övrigt känner jag mig förbaskat seg,så jag tackar för mig!!!

Skumbad

Jag har aldrig förstått mig på alla dessa fisk människor som kan bada i timmar. Idag kände jag för ett bad,ett skumbad. Jag såg framför mig hur jag skulle ligga där i evigheter och se hur jag själv förvandlades till ett russin. MEN precis som alla andra gånger jag badar inser jag att jag inte passar i badkar. Det blir en sån varm luft,känns som man ska tuppa av och så blir man bara ännu slöare än vad man va innan man la sig där.
Efter några minuters badning inser jag att det inte finns något att göra när man badar,man bara ligger där som en död fisk och innbillar sig att det är skönt. Jag kan gå med på att första doppet kan ge rysning,men sen kan man lika bra gå upp.
Idag hade jag massa skum i,så att leka med det fördrev faktiskt tiden en aning,men när jag såg hur uttråkad Martin såg ut på toalett stolen vek jag mig och gick upp istället. Jag blev ren iallafall och det är huvudsaken!


Jag saknar dig

Jag fick precis ett telefon samtal från flera hundra mils avstånd. Det var hon,det var hennes röst jag hade hoppats på att få höra. Det var MIN MALLAN!!!!!!!! Hennes röst har jag inte hört på evigheter,men hon låter precis som hon ska. Det är så förbannat jävla träligt att man måste flyga till Spanien,jag hatar flygplan,båtar också för den delen. Tåg då? Hm,efter en stunds fundering kommer jag fram till att jag egentligen inte gillar tåg heller. Jag skulle kunna åka bil,inte buss. Men vem kan köra mig till Spanien sådär hastigt som hastigt?


Jag saknar dig så mycket! Det är så tomt när du inte finns tillhands. Men nu när jag vet att du har det bra och lever loppan där nere så klarar jag mig lite till. Och jag lovar att så fort jag hittar skjuts till Spanien så kommer jag till er.


Regn,regn och ännu mera regn



Det är inte klokt,ska det här kallas sommar? Visst kan det vara bra att det regnar lite då och då,men det behöver inte bli översvämmning dagarna långa. Man blir ju faktiskt bara deppig av detta skitväder,blä. Jag tänker krypa ner under ett varmt täcke och kolla på en film tillsammans med min kära. Då blir jag på bättre humör,sen ska jag tänka positivt- Imorgon blir det sol

Ne men titta!!!

Jag kan så himla mycket,och bara för att jag vill visa er min nya kunskap tänkte jag vägleda er in till min aldeles egna Karra om ni inte listade ut det själva så var det denna länk jag lärt mig göra! Och samma samhörighet som Tilla och Karra har,precis samma samhörighet har våra sidor just nu. It's love!

Min framtid

Jag sitter och funderar lite smått på mitt framtida yrke! Jag hade en kund idag som talade om för mig klart och tydligt att jag inte kommer bli framgångsrik inom mitt yrke även fast jag mycket väl var en bra säljare!
Så jag funderar på om det kanske är dags för mig att byta vägledning,kanske ska jag sattsa på att bli framgångsrik. Det susar förbi ett fåtal yrken som jag skulle kunna tänka mig att jobba med.
Av någon anledning dyker kassörska på ica upp,precis som den självklaraste saken i världen kände jag mig som ica's bästa kassörska.
Jag smörar faktiskt aset redan idag på mitt jobb,och jag menar smör som smör(?) Jag känner att jag är trött på att tacka för trevliga samtal,jag känner mig mogen för att le som en idiot rakt upp i en tants ansikte och fråga- Kvitto?

Tell me about it!

Mamma hade gjort fredagsmiddag, det blev Tacos till min besvikelse. I min ögon är det lite hackade grönsaker tillsammans med kryddad köttfärs,och denna krydda har egentligen aldrig fallit mig i smaken.
Jag trodde att jag kanske växt ifrån stadiumet: Hata-Tacos och tänkte ge denna fredags/lördags mat en chans. Jag blev besviken igen. Jag får inte denna njutning,eller om man ska kalla det rysning. Det händer ingenting när jag stoppar detta grönsaksfyllda skal i min hungriga mun. Absolut ingenting! Jag förstår inte denna Tacohysteri som var och varannan familj har en kväll i veckan (gärna fredag eller lördag) Tell me,vad är det som gör denna måltid så fantastisk?




Sådär nu är jag Matilda 6 år igen

Jag är så glad just nu!! Jag ska få Disneychannel,kan det bli bättre? Alla gamla goda figurer från barnåldern ska nu charma mig igen,helt underbart tycker jag. Det bästa av allt är att i två veckor får man ha det störta digitala tvutbudet på 60 kanaler,det innebär tre stycker Disney kanaler. Sing hallelulija! Matilda 19 blev precis Matilda 6 igen and i love love love it.

Tala klarspråk!

Man använder fruktansvärt mycket ord i sin vardag. Ord som egentligen inte behövs,det gör ofta att meningen bara blir onödigt lång. Att säga en mening med ordet "typ" i är bara så dumt! Ta tex meningen "Hon var typ smal". Jag bara undrar,var hon smal eller var hon inte smal för hur i hela friden är man typ smal?
Folk springer också runt och använder så konstiga ord till konstiga saker,man hör hur folk skriker- fitta,mongo,cp för att ta några exempel. Jag lovar er att det finns ingen som springer runt och ser ordagrant ut som en fitta,men om du har sett en får du gärna mejla foto för jag blir nyfiken!
Tänk vad bra det skulle vara om alla använde de ord som verkligen stämde in. Om jag nu tycker att någon i min närhet är konstig,varför inte säga det ist- Nu är du bra konstig,annorlunda,knepig,dum. För jag tror knappast att personen i fråga hann bli cpskadad från att den skulle öppna munnen och 3minuter framåt.
Tänk vilken fin ljudmiljö vi skulle hamna i om man bara använda de ord som var nödvändiga. Om det nu skulle vara så att man stöter på en kvinna springades på stan som har en tjock fitta. Då är det upp till var och en att säga det!

Vad gör man istället för att kolla på tv?

Jag satt på jobbet idag och funderade över varför jag inte gör något värt mellan samtalen. Jag sitter som en nöt,rakt upp och ner och tittar in i en förbannat ful dataskärm samtidigt som telefonen är knäpptyst. Men jag måste erkänna att jag tycker att denna tystnad är ganske befriande,ganska skön. Nästan så skön så att jag hoppas att tystnaden fortsätter ända till klockan slår 21.00
Men då och då svarar någon snål icke tvtittande miljonär. Tyvärr har jag redan då ställt in mig på att denna snåla icke tvtittande miljäner absolut inte kommer ta mitt erbjudande för ynka 240kr. Men jag försöker låta positiv,jag försöker låta övertygande nästan så jag själv tror att det är ett superbra specialerbjudande. Jag frågar då med denna positiva röst- Vad tycker ni om att titta på där hemma? Men jag får alltid svaret- Vi tittar faktiskt inte så mycket på tv! Frågan jag då ställer mig själv är- Vad i hela friden gör man istället då(?) Men positiv som jag är så slänger jag på super smöret och svarar glatt-Ne det är klart. Det finns så mycket annat roligt att göra nuförtiden!
Säkert,som vad fan då?

Jag blir så upprörd

Det finns en sak som jag inte blir klok på och det är dels för att jag inte finner någon logik i det hela. Jag kan förstå varför en del fula och äckliga djur finns,uppenbarligen är de bra till någonting.
Men detta förbannat onödiga djur som mygga,varför i hela friden finns ni? De gör ju tamefan inte ett skit som är bra,de bara stör och irriterar oss. Om jag minns rätt så är det väl till och med så att en mygga dör efter att den gett en människa myggbett,eller har jag helt fel? Om det nu är på detta vis så måste det kännas förjävla onödigt som mygga att leva.
Utrota myggorna,fy det är det äckligaste djuret som finns!



Kom igen,det här är illa

Ni läsare ska väl inte precis ha någon hyllning. Om man inte kollar på statestiken så märker man inte ens att ni varit här,det kan jag tycka är lite tråkigt!
Jag läste lite gamla inlägg och insåg att jag på den tiden var lite djupare än jag är idag. Då hade jag inte så många läsare så jag blev varken hissad eller dissad, på gott och ont skulle man kunna säga! Men nu skulle jag tycka att det var så roligt ifall jag fick lite kommentarer.
Och så har jag bestämt mig för att jag då och då ska samla tankarna och skriva om lite andra saker än "Dagens outfit"

Min blogg


Jag var inne och kikade på Carros blogg (carolinamarina.blogg.se) där stod det att man kunde kolla hur mycket ens blogg var värd. Självklart blev jag nyfiken och klickade in mig där,men till min besvikelse hade min blogg inte så värst stora värde siffror. Men man får jobba sig upp,en vacker dag kanske den är värd en förmögenhet!

Gå in på Carros blogg för att ta reda på adressen,jag minns inte vad den var.

Do we look a like?

Jag och Carro får ständigt frågan om vi är tvillingar? Vi kan inte ens gå till pizzerian utan att de frågar om vi ska dela systerligt på kebabrullen. Sen har jag ofta tänkt på en sak,hur kan folk fråga om vi är tvillingar när min andra halva är två huvuden kortare än mig! Nu är det upp till bevis,tycker ni också att vi är lika som bär? 
 
 

Ursäkta röran,vi bygger om!


Jag blir så trött på denna röra,jag ber om ursäkt! Men nu ska jag faktiskt göra viktigare saker än att sitta här och uggla.

Din feta kossa

Jag tänker inte skylla ifrån mig på depritioner,svek eller något sånt! Utan pågrund av ren jävla lathet börjar jag lägga på mig ett och annat extra kilo. Skyll dig själv Matilda,så får jag faktiskt tänka. Jag brukar vara otroligt bra på att skylla ifrån mig men tyvärr är det orimligt i detta läge. Hade det inte varit för att jag köpt ett förbannat snygga jeans,hade jag faktiskt inte brytt mig om dessa kilon som tillkommit. Det är ju bara så himla synd att jag inte kan knäppa mina nya byxor,dumma Carro. Det är hon som får mig att känna mig tjock,hon säger att de kommer töjas och vipps så kommer de gå att knäppa!  Jag väntar på denna gyllende stund, jag funderar på om det går lättare efter en låååååååång promenad.
MEN (som alltid en bortförklaring) jag ska ju faktiskt till Sara,hon lovade att bjuda på blåbärspaj. Jag hamnar nu i ett dilemma, nya jenas eller blåbärspaj?

Jens,blåbärspaj,jens,blåbärspaj,jens,blåbärspaj,jens,blåbärspaj,jens,blåbärspaj,jens(?)
Fyfan,det är så svårt att välja. Jag tror jag får vänja mig vid mina nya vackra kilon,de passar förbannat bra på mig tycker jag. Byxorna kommer säkert i användning någon gång när jag är motiverad,under tiden skänker jag dem till min mamma. Den lilla stickan,ibland är livet bra jävla orättvisst!


Ebba gillar inte tjockisar,det är därför hon inte vill pussa mig!

Mums fillibabba

Åh herregud,det är kanske är svårt att förstå att det tog timtal för mig att göra min blogg så här. Jag förstod inte ett smack från början,så det gäller verkligen att pröva sig fram. När jag har min andra dator med bättre program hoppas jag att  jag klarar av att göra en snyggare sida. Men nu får faktiskt mitt tålamod säga sitt,det får duga för studen.
Nu ska jag gå ner och hämta min "Ben & Jerry's" glass som står och väntar på mig i frysen. Att den här glassen förmodligen är den onyttigaste glassen man kan hitta rör mig faktiskt inte det minsta i ryggen. För fy skjutton vad god den är,den som inte har smakat den har verkligen gjort bort sig!




Matilda,Sara,Carro kväll

Igår hade vi en riktig tjejkväll och det slutade som så många gånger förr med ett leende! Man är alltid i ett gott sällskap tillsammans med Carro och Sara,ni är för himla goa.
Det som ofta händer efter en trevlig kväll är att man får en skapligt mindre trevlig "dagen efter kväll". Men what a fuck,det är väl inte hela världen. Jag är ändå ledig från jobbet imorgon,så jag kan slappa precis hela dagen idag och spara alla måsten till imorgon.






Det är så vackert


Jag vill bara skryta lite med mina nya extremt snygga glajjer! Tack för er tid

Min mamma

Nu är hon hemma och hon är brun som en pepparkaka! Jag älskar att ha henne här,jag sov så bra inatt. Nu ska vi ta en fika och snacka om allt som har hänt när hon varit borta. Det har inte alltid varit sol och klarblå himmel och man säger så!
Puss så länge era sötproppar!

Min nya färg

Jag sitter här med lite ångest i kroppen,jag är nyss hemma från staden! Idag handlade jag en massa som det inte var rea på,då känner jag mig så dålig. Men jag är nöjd faktiskt,fick två par nya jeans (de var det faktiskt rea på) sen köpte jag ett par nya solbrillor,en byxdress, ett linne,smink saker, och en ny stor smink väska till det. Under min shoppingtur insåg jag att mycket av det jag köpt var i färgen rosa,det är min nya favoritfärg. Himla snygg är den,och man ser faktiskt brun ut i det. Faktum är att jag kan behöva se lite brunare ut nu när jag börjar tappa min färg! (min kamera har inga batterier kvar,därför har jag inga bilder på mina nya fynd)



Jag är överlycklig just nu! Mamma skickade sms och sa att de satt på flygplatsen i Aten,hon är snart på väg hem! Jag håller på att städa och göra fint efter mig så hon känner igen sig när hon kliver in genom dörren. Åh,det ska bli så himla skönt att ha henne hemma igen,då slipper jag denna stora lägenhet i min ensamhet. Puss på min mamma

Min kära man

Nu sitter jag här och väntar på min lunch,min kära man står och lagar fin mat åt oss- köttbullar och mackaroner. MUMS! Enkel mat kan vara så förbannat gott ibland,mackaroner är faktiskt underskattade. Sen känner jag mig lite ledsen i ögat,han ska lämna mig. Helt ensam blir jag då.. Fast han ska inte lämna mig så värst länge,utan bara över helgen! Dessa fotbollskillar behöver lite träningsläger då och då,fotboll kan inte bara vara kul. Under min pojkvänslediga helg,ska jag umgås med mina flickvänner. Vi ska dricka vin,snacka skit och gå ut och dansa allt det tjejer är bra på! Ska bli super mysigt.





Ta hand om dig

Nu tänker jag vara lite snäll mot mina händer och fingrar,framförallt naglarna! Jag har tagit fram lite godsaker till mig själv.
I skålen har jag hällt upp lite olivolja,det är bra för sprucken hud. Så där tänker jag stoppa fingertopparna en liten stund. Sen tänker jag smörja in nagelbanden och händerna med krämen som finns i tuberna. För att få starka naglar tänker jag måla lite stärkande nagelolja samt nagellack. Tänk vilka vackra och starka naglar jag kommer få efter det här! Pröva det,kanske funkar det lika bra på dig som det gör på mig!





En vanlig dag

Jag längtar till mitt jobb,och idag är det enbart för en anledning: Vi ska få fika! Får jag inte min krämbulle jag har tjatat om då börjar jag gråta. Idag känner jag mig en aning backdrunk i skallen och det är egentligen galet,jag har ju faktiskt ett jobb att sköta. Fast rykten säger att man säljer bäst när man är bakis,det är en fråga som jag får mitt svar på senare ikväll.
Idag är en sån där vuxen dag,blä. Efter jobber ska jag hem och tvätta,sen ska jag diska och lägga upp mitt hår på spolar för imorgon ska jag fotograferas!

Tack för igår,jag har saknat dig stumpan!


Favoriter

Där har ni mina absoluta favoriter!

Min bästis


Ibland har jag ställt mig frågan,varför är det här mina vänner(?) Är vi vänner för att det alltid ha varit så,för att vi inte orkar hitta nya, för att vi har gemensamma vänner,har vi roligast ihop eller är det bara så att vi helt enkelt passar bäst ihop?

Det finns säkert många många anledningar till varför man har de vänner man har,och en fin anledning till varför just hon,han eller dom är dina bästa vänner.

Carolina,det är min bästa vän! Och det är av den enkla anledningen att hon torkade upp mitt kiss. Kan man göra annat än att älska denna människa? Nej,faktiskt inte


Jag gillade mitt jobb,en gång i tiden iaf

Minns ni när jag skrev att jag gillade mitt jobb,det borde jag inte ha skrivit! Kanske var det för att jag läste inlägget högt innan jag publicerade det som det gick käpprätt åt skogen. Det hör ju inte till vanligheterna att jag är nöjd,så därför blev inte denna stund speciellt långvarig.

Jag råkade ju skryta lite med att jag var en av de bästa på kampanjen och fick därför sitta kvar. Där satt jag i några dagar och njöt av att vara en av de som sålde bäst. Notera sålde,för den där jävla säljbacken går fan upp och ner som någon förbannad karusell.
Idag kom jag till jobbet och mådde som pesten,och mer pest blev det när jag fick veta att vi skulle byta kampanj.

Jag struntar faktiskt  i om ni inte förstår vad jag pratar om just nu,för  jag måste bli av med lite ilska. Dessa förbannade small kunder jag ska sälja canal+ på gör mig tokig. De betalar 39kr för sin digitaltv och verkar vara totalt handikappade till att lägga ut en enda krona till. Ni bor i en villa för 2.2miljoner, visst fan har ni råd att betala 299kr för bättre tv. Folk är så jävla snåla nu förtiden,tänk på oss stackars barnarbetare som behöver försörja oss dessa regniga dagar.


Upplysning


Jag har fkatiskt inte rökt på hela dagen! Det måste firas,och jag är rädd för att det blir tillsammans med en cigg. Sen har jag små funderingar över vad min andra halva gör för tillfället. Mobilen tutar död!!! Hon visar nog tecken på liv inom kort hoppas jag.
Puss på er andra slemmiga jävlar

Ångest

En liten ångestattack växer från tårna och kväver mig sakta med säkert. Jag insåg igår att tiden går för fort och att man allt för ofta inte hinner med. Klockans 24timmar är långt ifrån tillräckligt för att ha tid att göra allt man vill. Vi växer,endel fortare än andra. En del växer ihop medans andra växer ifrån varandra,och så kommer livet att se ut! Det är inte alltid roligt att jobba,det är inte alltid roligt att vara ensam,det är inte alltid roligt att leva. Men vi är så förbannat tvungna,för det tillhör. Man måste tjäna pengar,man måste vara ensam ibland och man måste få tycka att livet rent ut sagt suger ibland. Det är lite sug känsla jag har just nu- det är tufft! Men absolut inte så tufft så att jag inte klarar av det, det inte så tufft så jag vill stoppa huvudet i sanden som så många andra gånger förr. Jag vill bara ha lite mer tid,tid till att känna lite glädje av denna blöta sommar! Antingen är det min bakfylla som för talan just nu,eller så är den känslan jag hade igår när alla hade lite utav en sorlig stund. Man står bland människor,människor som man på ett eller annat sätt har en viss samhörighet med. Men vet vi mer än så? Finns det alltid ett svar på varför jag passar bättre ihop med dig,henne eller hon?

Det är nog tyvärr så att tiden går och vi har inget annat val än att följa med,och under resans gång kommer folk försvinna lika fort som nya tillkommer. Självklart vill man alltid ha sin bästa vän,sin trognaste hemlighetsbärare och högerhand med sig på vägen. Men är det inte bara en fin tanke som man så gärna vill tro på,och inom en snar framtid inser man kanske att ingen annans väg korsar din!




En gammal bild som jag blir glad av när jag ser

Jag är odjup!

Åh herregud,jag är trött sliten och förbannat orklös just nu! Kvällen bidrog med starka känslor,roliga känslor,gamla känslor,sorliga känslor och en mängd alkohol. Så här på eftermiddagen känner man sig en aning unken och väääldigt hungrig. Jag hade iaf en riktigt trevlig kväll med tjejerna!
(nu blev det ett sånt där odjupt inlägg,förlåt)








Fyfan för tjejer

Ja,jag är faktiskt också tjej om ni inte har sett det än! Men fy fagerhult för tjejer,vissa tjejer ska jag kanske understryka! Finns det inget annat att göra nuförtiden än att supa sig dynrak och svälta sig själv?(?) Visa lite hyffs,mat är faktiskt gott! Men ät inte för mycket,för då finns det ingen som vill ha er.


Är det verkligen okej?

Pyjamas party!!!

Goddag,gomorron eller godnatt det är frågan(?) Jag är en fegis,en riktig mes faktiskt! Jag är 19 år och ensam hemma,borde egentligen trivas som fisken i vattnet. Men faktum är att jag trivs som en fisk på land! Jag saknar min mamma,och hon kommer inte hem förrens om flera dagar. Min pappa däremot kommer hem imorgon,woho! Då tänker jag sova där så slipper jag den här tomma lägenheten. Och för att klara av denna natt har jag bjudit över min käraste vän Carolina på pyjamas party. Visserligen är det bara en park emellan oss men jag tycker det känns tryggast om hon är här hos mig! Klockan är över 3 men vi är inte trötta,inte det minsta. Vi båda har en fullspäckad dag med jobb,klippning,middagar och födelsedagsfester så vi borde ligga i säng för längesedan. MEN det gör vi såklart inte,och någon bra anledning till det finns faktiskt inte.
Vem vet vad vi kan komma på för roligheter,förmodligen inte ett smack! Men det är en rolighet i sig tycker jag. För er som inte sover än önskar jag en godnatt och för er sömtutor som redan sover önskar jag en fortsatt godnatt!



En gammal bild,men den får duga!


Levandes i en hundkoja

Jag min syster och min mamma lever tillsammans i en tvåa på 97kvadratmeter eller vad man nu kallar det. Det är ganska stort,men det finns dessvärre bara ett sovrum om ni inte kunde räkna ut det själva. Till en början fick jag den stora äran att äga detta rum,jag trivdes de få tal gånger jag var hemma. Jag levde i en resväska,det var inte mycket som var på sin plats under en tid. Men jag hade alltid ett rum att stänga in mig i,super skönt tyckte jag såklart. Problemet var bara det att de två personerna som alltid var hemma och alltid sov här,sov i kök och vardagsrum.  Så en dag,från en klar blå himmel  släppte mamma lös åskvädret.  Hon tyckte inte att jag hade rätten att ha ett eget rum, anledning till varför jag fick rummet från början var egentligen för att jag hade pojkvän. Men det bidrog till att jag tillbringade mer tid där än hos mig själv. Såå,ja jag skulle faktiskt vilja kalla det att jag blev utsläng. Inte riktigt så illa att jag hamnade på gatan,men i en håla hamnade jag. Längst in i vardagsrummet finns det en liten håla, med hjälp av ett draperi och bokhyller bildar det ett "rum" frågar ni mig är det fortfarande en håla. Frågar ni min mamma tycker hon nog att jag förtjänar att sova i köket.
Ne,skämt och sido. Jag försökte städa min håla och göra om lite. Problemet var bara det att varje sak står på sin plats av en anledning,det får inte plats mer och man kan inte flytta något. Där har ni anledning till varför jag vill kämpa mig tillbaka,tillbaka till lyxen.





En saknad,en resa

Farmor och farfar är i stan,så efter jobbet åkte jag upp på stan för att äta lite kvällsmat! Min farfar är en bra karl,och förhoppningsvis fastnade lite av hans kloka ord i hjärnan på mig. Han talade om att det absolut inte var farligt att flyga och sen demostrerade han lite över hur det funkar med flygplan. Visserligen har jag inte gjort mig hemmastad vid tanken av att flyga helt orädd än. Men kanske efter några fler kloka samtal med farfar så är jag uppe i luften inom kort. Anledning till varför jag inte släppt tanken än nu när jag äntligen är på marken igen är för att jag planerar en ny resa.
Mina kära vänner nere i spanien ska förhoppningsvis få finbesök. Eller istället för att skriva förhoppningsvis borde jag använda ska. Jag menar,inte ens jag klarar mig utan mig själv så hur i hela friden ska då de klara av det(?) Tiden går fort,men för att jag ska få hem dem fortare finns det nog inget annat för mig att göra än att hämta hem dem.


Tyvärr hittade jag ingen bild på mig och Mandus,men jag saknar henne precis lika mycket som Mallan

Urk på burk

Jag vill ha en snygg blogg,och jag kämpar så svetten rinner men det händer ingenting! Jag fattar 0.00 hur fan man gör det här. Så den får se ut så här nu,sen ska jag få hjälp att göra den snygg.
Nu ger jag iallafall upp och åker och jobbar istället.

Boktips!

Vad jag växt,jag har läst en hel bok och fort gick det! Jag hade med mig en bok till Mallis som jag slukade på några dagar,så jag tänkte tipsa er. "SMUTS" heter boken,och jag tänker skippa sånt här ointressant som vem som skrev boken och vilket år. Finns väl ingen av er som bryr er om det iaf? Som ni ser vad jag väldigt inne i boken,så se till att läsa den.



Jonas Whal är framgånsrik advokat. Han har en vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Han har fått ett erbjudande från TV att kommentera en traffickingerättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Hustrun Rebecca borde kunna skratta sig lycklig,men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till. Vad gör Jonas alla kvällar han jobbar över? Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier. Skammen bränner- men vem är det egentligen som är skamlig?



Välkommen in i min armhåla

Min nya klänning jag fynda på Carlings,149kr

Carro visar inga tecken på liv,men är jag förvånad? NEJ. Hon sover nog så sött i sin säng på andra sidan parken,och vid sin sida har hon sin super söta katt(jag vågar inte kalla den något annat) Så här sitter jag,väldigt opåhittig och livlös. Jag röknar till och med minutrerna tills "våra bästa år" börjar. Bara en liten antäckning där vid sidan om,hur i hela friden kunde de byta ut Belle. Det är nästan så jag bojkottar hela skiten,den nya Belle ser ju ut som strunt.
Och med tanke på att min mamma drog och segla i Grekland,och syrran drog till pappa imorse så är jag helt ensam. Det nästan ekar här hemma,kan inte påstå att jag tycker det är skönt! Efter min tvätttid igår insåg jag att jag klär mig väldigt bra som vuxen,så jag tänkte fortsätta på det spåret ett tag. Ska laga mig en luch,med grönsöker sen ska jag åka miljövänligt till jobbet på min cykel. Jag är himla bra alltså!

Ingen jobb lust

Visst gillar jag mitt jobb,det gör jag faktiskt! Men efter en underbar semester vecka,känns det motvilligt att åka och jobba. Om det inte var för den där lyckliga rysning som går igenom kroppen varje gång man öppnar lönepappret så hade jag nog haft semester hela sommaren. Visserligen är jag super dålig på att spendera mina pengar på bra saker,jag får ofta en lätt ångestattack efter mina inpulsköp. Men det tar inte så där super lång tid innan känslan istället går över i ren lycka!
Jag hade tänkt att sova till ett idag enbart för att vara utvilad till jobbet,men så blev inte fallet. Jag fick vakna klockan kvart över nio,helt emot min vilja. Och vem fan kan somna om när solen bländar en samtidigt som någon jävel var tvungen att köra med någon förbannad grävskopa utanför fönstret(?)

Nu ska jag fösöka dra mig med Carolina von Tröttast upp på stan,för jag är himla sugen på glass


Dagens


Så såg jag ut när jag och Carro traskade runt på stan tidigare idag



Sen hittade jag en super fräck byxdräckt,och vilken himla tur att mina gula
solbrillor passade till!

Den finaste


Jag vill bara att ni alla ska se vilken fin lillasyster jag har.

Bäst när man är två

Allt blir så mycket roligare när man delar det med någon. Idag hade jag en tvätttid att sköta vilket egentligen inte var så lockande,men för tillfället är jag den enda som kan få mina kläder rena. Denna stund,som enligt mig är väldigt tråkig valde jag att dela med Carolina. Även hon var tvungen att tvätta så vi bestämde att göra det tillsammans,en brilijant idé! Och med tanke på att min tvättstuga ligger i källaren och ser ut som någon fängelsegrotta känns det bra att ha någon vid min sida.
Medans vi väntar på att andra maskinen ska bli klar ska vi upp på stan och käka lunch! På återseende






Intressesmurfen biter dig

Stackars er,fy vilken ful och tråkig äcklig bild jag la in i tidigare inlägg! Vem känner för att gå vidare och läsa när det första man ser är ett blekt jävla åväder.
Så istället ska jag bjuda er på några skönheter jag stötte på idag på stan! Tuppen ja för rea


Weari it 150kr


Den här hittade
jag i hemma hos
mormor,tack för den
säger jag bara


Gina tricot 49kr

En liten upplysning som är så där otroligt anteckningsbar. Jag har växtvärk i knäna och neråt,gråter som ett litet barn gör jag medans min kära mamma är seglandes i grekland. Tänk att hon alltid ska vara borta när man behöver hennes som mest. Sen är jag så trött så jag ramlar av stolen,jag har varit vaken i 22½ timme. Jag har en tvätthög som ingenannan än jag verkar kunna ta hand om. Det är verkligen dax för mig att visa att jag är vuxen nu.  Sen är jag för trött för att bli upprörd,men ska bara nämna att min kära vän Carolina gjorde ett fynd i parken utanför sig på väg hem. En näst intill livlös man liggandes på marken,snäll och god som hon är ringer hon polisen. Just inatt var det verkligen "polis polis potatisgris" De svarade att dem skulle skicka en bil,och nu 40minuter senare har ingen polisbil synts till. Very baaaaaaaad tycker jag här från andra sidan parken.

Ingemansland

Snart börjar vm för land utan landslag,tänk vad roligt för alla människor utan land! Nu ska även de borttappade stackarna får sparka boll. Judar mot syrianer, samer mot zigenare vilka höjdar matcher det kan bli eller vad tror ni? Tro det eller ej,med det är Norrland som är värdlandet,woho! Om alla länder med lanslag ska få spela vm så ska faktiskt alla länder utan landslag också få möjligheten. Det är helt rätt tycker jag,och det är säkert en rolig syn också.



Jag överlevde

Jag har haft en underbar vecka,förstår om ni inte är speciellt förvånade! Finns väl knappast någon som kan vantrivas på ett ställe med stekande sol,ett svalkande hav och trevligt sällskap. Karlarna på resan påpekade flertal gånger att vi inte var på någon jävla solsemester,det får stå för de isånnafall (får skylla på solsting och en gnutta humor) Jag var banne mig där på en riktig jävla solsemester och allt vad det innebar!
Måste bara tala om min dolda fobi,som nu inte längre är dold för varken mig eller er. Att flyga var ingenting som jag njöt av,fy och fasa vad rädd jag var. Varje gång flygplanet rörde sig en gnutta han jag börja planera min egen begravning och tänkte enbart på frasen: NU DÖR JAG. Och hade det inte varit en flygkrasch som tog mitt liv så hade väl Martin förr eller senare slängt ut mig,och han hade kanske all rätt till det efter 3timmars gnäll. Men som ni förstår så överlevde jag och är mer än glad över att vara nere på marken igen.

En bild säger mer än tusen ord,så nu tänkte jag låta några bilder från resan få tala för sig själv.

Jag och Emelie

Vilken pudding han är!

En liten titt fick det bli,jag ska nämligen på 20-års kalas nu! Sara blir vuxen och det ska vi fira med tårta,så det får bli mer kort en annan dag!