Öde

Det är helt jävla öde här för tillfället..




Dumma historia!!

Jag slet arslet av mig förra veckan för att bli klar med mina förbannande rester inom Historia A. Att skriva om Franska revolutionen var ingenting jag såg fram emot, MEN jag gjorde det i alla fall bara för att slippa ett IG. 
När jag gick till skolan idag drog jag en aning på smilebandet, jag hade faktiskt gjort klart den förbannande sammanfattningen. Vilken lättnad jag snart skulle få känna, men den lättnaden som jag trodde var så nära försvann fort som tusan till jordens ända och verkade inte ha några planer på att komma tillbaka. Det kändes som ett slag i ansiktet, eller snarare som en spark i  magen(en väldigt hård) Enligt Hans kunde man inte lämna in rester så här sent. 
Allt jag hade skrivit då? Ja,det skulle man i princip kunna spotta på, eller elda upp, eller vika flygplan av. Det är kort sagt ett helt värdelöst papper just nu. Om det nu var så att det fanns  ett slut datum för den här inlämningen då kunde faktiskt den där förbannande gubben skrivit det på pappret jag fick av honom, eller han kanske tyckte att det är någonting jag bara skulle ha fattat(?) 
Din dumma dumma gubbe, jag blir så himla arg!!!

Det är INTE okej!

Hejsan kära läsare

Idag är det den 10/3 och klockan är nu ganska precis 23.20 och VI tog nyss våran sista sked ur glasspaketet Ben&Jerry's, VI får iallafall inget som helst dåligt samvete av att äta denna glass hur onyttig den än är, vi skänker ju faktiskt pengar till dem stackars uteliggarna som bakat dessa brownies som är en del av glassen. Nu undrar ni säkert också vem som tillsammans med mig bildar detta VI (?) Det kan jag mer än gärna tala om för er, det är Jag och min vännina Sofia.
När jag och min vännina stod och inväntade bussen idag så upptäckte vi att det finns folk till allt, vissa har faktiskt inte den dära spärren där något i ditt huvud säger att "det här är INTE okej".
Ja visst det var tragiskt att ni var döva, men hallå! bara för att ni var döva så är det inte okej att ni står och klämmer varandras finnar på en offentlig plats. Ni kunde inte hålla er? Nej, jag mena.. det är väll hyfsat vanligt att när man är kissnödig eller liknande, att man helt enkelt sätter sig mitt på gatan och lämnar ett revir efter sig. Sen kan man ju ställa sig frågan hur det skulle det se ut om folk gick runt och petade varandra i näsan, eller torkade varandra i arslet? Ska vi invånare acceptera detta,ska vi se på när folk springer runt och assiterar som någons högerhand? 

Slemboll

I väntan på min goda vän Nyman insåg jag att jag kunde syselsätta mig på annat sätt istället för att röka. Jag övade mig på att spotta, ifall det nu är någonting att bli bra på. Under hela mitt liv har jag levt med en väldigt kort kort tunga så att spotta var aldrig någonting jag ägnade min lediga tid åt. Det slutade ändå alltid med att jag spottade på mig själv. Men jag fick en lång tunga tillslut,och att spotta har faktiskt varit någonting jag vill kunna, förmodligen bara för att jag inte kan. Under mina slemmiga minutrar kom jag fram till att det är fan inte enkelt att spotta, man måste samla rätt mängd saliv, spänna tungan på något underligt sätt så att salivet liksom flyger ut ur munnen. Och att sen få det till en boll och inte till en slemmdusch, det är fan konst. Kan man det då är man fan bra på något otroligt onödigt.
Jag tror inte det här är någonting jag kommer sattsa på, men om jag en dag bestämmer mig för att bli spottkung då har jag iaf en förebild. Och det är du Cajsa, du är en inspirerande prick!

Spelberoende

Det är så att jag gått och blivit spelberoende,jag ägnar mina kvällar/nätter åt att spela yatzy. Det är underhållning på hög nivå,dessvärre gör det mig inte ett öre rikare. Nu ska jag fortsätta, måste vinna fler juveler så jag kan köpa nya solbrillor till min gubbe

Igår var det "Forever eden" final,jag måste säga att jag tycker det är en aning sorligt. Vad gör vi nu Carolina?


Ja,jag ska fylla 19

Jag tänker vara barn så länge jag kan,även om det inte innebär att jag ska springa runt och peta i näsan eller gå på potta. Jag tänker forsätta sova brevid mamma och bo hemma tills jag är 25,precis som alltid.
Ni har sett reklamen om att man kan prenumerera på Astrid Lindgrens alla filmer,försök inte påstå att ni inte också blir sugna. Jag tänker bojkotta krogen. Hedan efter ska jag tillbringa mina kvällar framför Pippi,Lotta,Ronja,Madicken och alla andra härliga karaktärer från förr.


"Nu tycker jag att ni ska gå hem, för om ni inte går hem kan ni inte komma hit igen - och det vore ju synd"
/Pippi Långstrump
.

Pest eller kolera

Att höra folk som smaskar hör till en av alla mina fobier, att se tuggade tuggummin hamnar också i kategorin fobier. Så när jag fick frågan om vad jag skulle välja blev beslutet väldigt svårt. Mina alternativ var, att antingen sitta under en tre rätters middag brevid någon som konstast smaskade i mitt öra eller ta tuggade tuggummin från Martin min mamma pappa och lillasyster. Nu förstår ni säket vilket dilemma jag hamnade i.
Min första tanke som kommer upp är hur länge en tre rätters middag håller på? Hur länge ska jag egentligen behöva stå ut med att någon främligen tuggar med öppen mun i mitt öra. Bara tanken på att höra någon flåsande man som smaskar gör mig spyfärdig. Men att ta inte bara ett,utan fyra tuggade tuggummin i min mun är blä blä blä. Där har dom blandat sitt saliv och gamla matrester i 20 minuter och sen är det min tur,ursch vad äckligt.
Tyvärr så kan jag varken svara pest eller kolera,mitt svar får dröja. Jag hoppas verkligen att jag aldrig behöver välja på riktigt mellan det här för då svimmar jag.


Hör gärna av er till mig

Tack min söta snälla mamma för att du gick och köpte en ny säng till mig. Men far och fly för den hemska madrassen som tillkom,min rygg går av. Jag har hört att folk sover på mage men har aldrig riktigt förstått hur man bär sig åt, jag har många frågor gällande den saken. Jag är nyfiken och villig att pröva i hopp om en god natt sömn.
Så om du är en person som tillbringar nätterna på mage, hör gärna av dig till mig om tips och goda råd. Skicka ditt mejl till [email protected] och skriv under ämnet "Konsten att sova på mage" Tack på förhand!

Ett tack

Jag vill att ni ger min goda vän Sofia en varm applåd. Jag förstår om ni undrar vad den knäppgöken gjort för att förtjäna det,men hon är inte så dum alla gånger. Det var tack vare henne mina nycklar blev snodda. (Nu undrar ni säkert ännu mer varför hon förjänar en applåd, fullt förstårligt) Hade det inte varit för henne,och hennes förmåga att bära en dyr peak jacka som någon fattig snorunge var tvungen att sno hade försoningen inte blivit så känsloam.
Många dagar gick utan svar eller tecken på liv och jag blev upprörd av tanken på att mina nycklar levde vidare tillsammans med någon tattarunge. Efter många dagars saknad hörde jag mitt kall. DOM LEVDE och var ivriga på att åka hem. Hade det inte varit för Sofia och hennes kärlek för dyra jackor som lockar giriga snorungar,hade försoningen inte kännts så bra. Efter den här händelsen gick jag och köpte ett nyckelband, jag lovade sedan nycklarna en plats runt min hals i all framtid. Vi har aldrig varit tajtare än så här och därför vill jag tacka min goda vän.
Jag ber er nu att applådera för henne.

En rolig syn

Igår var jag ute,ingen vidare kväll om jag ska vara ärlig. Men det var roligt att Sussie som fyllde 20 fick en bra kväll. Jag insåg en sak när jag stod på dansgolvet och tittade på alla fulla och knäppa människor runt omkring. Att ifall det spelas en låt som t.ex "sexy back" då börjar alla kladda och kräla på varandra, ner på golvet och skaka rumpa allt för att få fram det sexigaste. När det sen byts låt och man hör "alla som inte dansar är våldtäcksmän" då börjar helt plötsligt hela golvet röra sig som en hög hoppande idioter. Men det roligaste att se är när det kommer en låt som man kan dansa salsa till, för då blir alla helt plötsligt världsmästare i det och hela dansgolvet blir till en pardans. En rolig syn, men man är förmodligen inte bättre själv när man är onyker. Tur är det väl att man aldrig sett det med egna ögon.