Förskräckligt snyggt?

Ärligt talat har jag haft lite svårt med den här tanken på att bära ett par Foppatofflor. De har aldrig utgett sig för att vara bland det snyggare på skohyllan och jag har mest sett tjocka barnfamiljer som går runt i dessa, men såklart i olika färgar.
Men självklart skulle även den här tanken ändra riktning,mina knallgula Foppatofflor är banne mig det skönaste skorna jag har haft på mina fötter. Och jag tänker använda dem,för jag gillar dem väldigt mycket. Jag har Eva att tacka,för hade det inte varit för hennes present hade jag aldrig haft mina knallgula tofflor och det hade varit en miss måste jag säga.
 

image9

Mitt nya jag

Jag börjar på en gång med min nya stil. Klockan är halv tre och jag är ledig imorgon,vilket inte är mig emot. Det ryktas om att det ska bli hett imorgon så egentligen borde jag sova och vara uppe med tuppen. För det är ju nämligen så att jag och någon behöver lite färg, jag är blekfis och det måste ske en radekal ändring för nästa vecka tar jag studenten. Jag har sååååååååååååån ångest,men det är ingenting jag orkar gå in på nu.
För tillfället tillbringar jag tiden med att sitta och läsa andra bloggar, en del bra andra mindre bra. Sen kikar jag runt lite på kläder, så njut av min vackra bild.
image7

Härmapa

Jag tänker tyvärr följa strömmen och pröva en ny sak. Jag tycker själv att det är roligt att läsa någons blogg då personen har bilder med. Jag har en tendens att ibland skriva och skriva,men den stora frågan är kanske vem fan läser?
Men samtidigt,skulle jag börja skriva mindre skulle det bli mindre mig och det är väl inte okej? Det är ju typiskt mig att prata hål i huvet på folk,så den här bloggen ska ju egentligen få era ögon att ploppa ut av allt skit jag skriver. Jag vet även att jag är väldigt dålig på att uppdatera här. Men nu är ju inte det hela världen eftersom jag inte har så förskräckligt mycket besökare.


Jag är kär

I min studenklänning! När jag gick in i affären så skrek den på mig,det var kärlek vid första ögonkastet. Så äntligen är jag klar med allt,och jag är nöjd vilket är huvudsaken. Får bara se hur mina fötter ska klara av dagen,förhoppningsvis kommer jag inte känna smärtan.

Jag tog min hund i cykelkorgen och hälsade på mamma. Vi satt och pratade om sommaren,jag tar studenten och självklart undrar hon vad jag ska göra efter. INTE FAN VET JAG,det är tomt i skallen. Om det inte vore för att jag var en sån otrolig mamma gris,eller så feg så skulle jag se världen. Det skulle ju fortfarande gå om jag tänker efter,MEN då måste jag ta med mig mamma.
Sen blir man lite sugen på att skaffa sig en egen lya,men så klart så finns det ett men där också. Hur i hela friden ska jag klara mig själv? Jag bor nog hemma tills jag är redo att klippa navelsträngen.

Min granne är otroligt söt,han väger 80kg och slemmar som bara fan. Han ser arg ut och hårar som bara den,men man kan inte låta bli att tycka han är så där jätte söt när slemmet hänger i farten. MUMS!image6

Blåbär

Efter en lång skoldag som innehöll att lyssna på nationella tal,samt laga aborre, vitvinsås och potatismos är jag väldigt trött. Det var inte mig som kock det var fel på utan ingredienserna som gjorde att det inte smaka någe vidare men men. Så för att ge smaklökarna lite njutning ska jag träffa Karro och Becca och äta blåbärspaj,det tackar man för!




image5


Sanningens ögonblick

Ska man skratta eller gråta över dem stackarna som ställer upp i detta program. Jag är nöjd,jag gillar det. Det är inte för att ni är så duktiga över att svara rätt på frågor,eller för att ni rentvår erat samvete. Utan det handlar om att ni sårar era nära och kära.
Det är ju egentligen vad hela skiten handlar om,att svenska folket ska gotta sig i denna missär ni bjuder på. Det är så vi funkar,vi köper så enkelt den sanna historien om den stackars pojken som blev misshandlad av sin mor och blablabla.
Men jag är människa,och jag kan inte göra annat än att bänka mig framför tv ikväll kl 21. För att gotta mig i den jobbiga situation ni alla sitter i.


image3
Tänk att man kan vara så dum alltså, men jag tackar för det!

Jag lever

Jag har varit lite frånvarande ett tag,och att skylla på att jag varit upptagen med viktigare saker skulle vara en lögn. Det är fortfarande lika öde som sist vi sågs,men jag tycker det är dags att visa att jag fortfarande är levande.

Jag har hunnit skaffa mig en otroligt trevlig granne,det är ingen mindre än min självsfrände Carolina. Nu tänker ni säkert att det är ski töntigt att kalla henne det,men faktum är att she is my soulmate. Hon är telepatisk,vilket betyer att hon ofta läser mina tankar och jag måste säga att jag tycker om att ha henne som granne.

Och för att tillbringa lördags kvällen på ett välförtjänt sätt så bestämde vi oss för att hyra en film och simma i en stor godispåse. "Wild child" ska vi se,handlar tydligen om någon stackars unge som sitter på en stol hela sitt liv. Där får hon kissa,bajsa och äta,väldigt äckligt måste jag då säga. Man undrar ju vilka föräldrar som har mage att göra så mot sitt barn,men om man hänger med i nyheterna så verkar folk vara kapabla till vad fan som helst. TRAGISKT!!!


image2