I nöd och lust

Jag har fått en lite sne bild när det gäller giftemål med tanke på att ingen i min släkt (förutom farmor och farfar) har klarat av att hålla sitt löfte om att älska varandra i nöd och lust. Min kära faster och hennes underbara man hade klarat det mot alla odds om det inte var så att döden skiljde dem åt. Det är så otroligt orättvist, här finns det folk som skiljer sig vitt och brett och verkar inte bry sig ett fnatt om att älska varandra i nöd och lust. Sen de som verkligen älskar varandra,måste skiljas pågrund av döden. Livet är orättvist,det är någonting som man flera gånger har fått bekräftat under livets lopp! Visserligen ingår jag i denna släkt med flertal skilsmässor i ryggen men det hoppas jag inte hindrar mig från att en dag gifta mig lyckligt och skippa skilsmässopapprerna! Min farfar gav mig ett tips och med tanke på att han varit gift med farmor i 50år är det värt att lyssnas på. De har en 110 säng med delat täcke,vilket gör det näst intill omöjligt att somna osams,och det är regel nr1. Sen ska man prata mycket med varandra,man ska aldrig gå och hålla någonting inom sig,så lyder regel nr2. Och med de gyllende reglerna kanske man klarar av 50 lyckliga år och mer där till.
Anledningen till varför jag började fundera över giftemål är för att vi ska välkomna ett nytt par in i ett äktenskap, Emelie Pettersson och Oscar Marklund gifte sig idag och det var något jag bevittnade. Här har ni ett par som kommer leva med varandra i alla år,tillsammans med världens sötaste dotter Ebba (om jag får önska,kommer det snart flera till) Det kanske är ni två som får visa mig glöden till att gifta mig. Jag gratulerar er och önskar er all lycka i framtiden!!!


Bara för att fira detta på bästa sätt,drar vi till Mallis imorgon! Ska bli så otroliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt mysigt,skönt och underbart! Mycket sol,mycket bad mycket gott att dricka och äta,jag tror banne mig inte att det kan bli så mycket bättre. En vecka blir vi borta,och under den tiden ska jag njuta av att vara utomlands och ledig.
Jag har nästan packat klart,har en maskin som ska tvättas och torkas sen är jag klar om det nu inte är så illa att jag glömt något. Börjar bli lite nervös,men jag ska försöka sova bort det!
Ni får ha det så bra här hemma i kalla sverige,så hör jag av mig när jag kommer hem, Adios amigos


Världens sötaste Ebba,hon kan minsann sprida glädje som ingenannan!


Shopping

Idag har jag och mamma varit på Marieberg och inhandlat lite nya saker! Så här har ni lite bilder,tyvärr är det mobil bilder så man ser inte så bra.



Gina tricot 49kr
En kjol,som jag även
tänkte använda som
tubtop


Gina tricot, 79kr
De här kommer passa
utmärkt till mina gula
foppatofflor


H&M 129kr/delen
Tyvärr ser man inte
blommorna som är på


Bikbok 100kr
Super sköna mjukisbyxor


Bodyshop:
Flaskan
Ansiksrengörings 140kr
Lilla burken
Asikskräm 125kr
Stora burken
Bodybutter 165kr


JC 199kr
Man ser inte det som
är snyggt med linnet.
Det är knappar i nacken.

Slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvällen började med att jag och Carolina gick till Hellas och käkade mat,vi var spända och förväntansfulla innan vi skulle gå in i biosalongen. Väl inne var det en succé,de fyra kvinnorna är så otroligt bäst! För er som inte sett Sex and the city filmen borde verkligen göra det,jag älskar den. Hela kvällen var planerad av Carolina som gav det här till mig i födelsedagspresent,det var verkligen en toppen dag till min ära!







Dagens frisyr

Det var ett tag sen jag körde en dagens,men eftersom jag inte har bestämt mig för vad jag ska ha på mig än så får det bli en dagens frisyr!


En utåtbakad fläta i luggen,sen har jag lockarna ifrån igår 
eftersom de brukar vara snyggast då. Det är min kära Carro
som har fixat lockarna,tack till henne!

Denna svenska midsommar!

Såklart kunde inte svenska sommaren bjuda på skinade sol och klarblå himmel,men det var det säkert ingen som hade räknat med heller(?) Det brukar alltid vara bra väder på min födelsedag,men det här året hade vädret andra planer. Men jag fick en bra dag iallafall måste jag säga. (jag ska lägga upp bilder på presenter,när jag fixat min kamera)
Kvällen tillbringades hos Jenny vilket var en höjdare,vi åt och drack en hel del goda saker vilket resulterade i att en del blev mätta medans andra blev fulla! Vi spelade "Med andra ord" vilket jag brukar tycka är ett jätte roligt spel,iaf eftersom jag och Jenny alltid brukar vinna. Men när det var dags att byta lag,så blev det mindre roligt! Jag och Fedja var i samma lag,vi var ruggigt bra och tog ledningen väldigt fort. MEN alltid ett men,så fuskar så klart motståndarlaget: Jenny och Martin. Då förstår ni besvikelsen i mig och Fedja. Vi håller på att bli blåsta,ungefär så kändes det! Men jag och Fedja är inte dem som är dem så vi tar det,vi kan ta en förlust. Vi gratulerar motståndarlaget och tackar för en trevlig kväll!

Jag fick paket av Fedja och Jenny! =)




Jag blir så lycklig



Äntligen har hon skaffat sig ett skrivblock,nu kan hon få ner sina kloka tankar och åsikter i sin egna blogg. Det tycker jag är helt toppen. Jag ser fram emot det här,så glöm nu inte att efter ni har besökt min blogg kikar ni in på min kära carolinamarina.blogg.se. Njut av henne!

Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det Matilda's födelsedag,hurra hurra hurra!
Idag är det inte bara midsommarafton utan även min nittonde födelsedag,de ni. Så det blir att fira två flugor i en smäll ikväll,och det tänker jag minsann göra också. Jag ska hoppa in i en duch nu,och sen åka till min morbror för att äta god mat och tårta!

En hyllning!

Vilken människa denna lilla varelse är,och nu tänker jag skryta lite! Hon har en sån personlighet,och en vilja starkare än dess like. Ibland undrar jag varför jag kom först av oss två(?) Du är den bättre halvan av oss och jag har mycket att lära av dig,klok som du är. Vi har våra bästa år framför oss,och jag hoppas att det  kommer göra oss starkare tillsammans! 
Du är en stjärna,och jag är stolt över att du är min lillasyster!


SEX AND THE CITY!

I love,love,looooooooooooooooooooooooooooove it! Världens bästa serie enligt mig själv,och säkert håller en hel drös med mig där ute(?) Förra sommaren fick jag boxen och det tog inte lång tid innan jag hade slukat i mig alla avsnitt,från början till slut. Jag kan inget annat än att låta mig vara förtjust,förälskad och besatt av dessa fyra kvinnor.
Nedräkningen har börjat,om fyra dagar har filmen premiär och jag ska sitta där i biosalongen och bara njuta av denna film. Jag har förväntningar,höga som berg och jag är nästan säker på att jag inte kommer bli besviken. Det ända jag kan känna är en sorg då jag är tvungen att ta farväl,om det nu inte blir fler filmer eller en ny omgång avsnitt. Jag hade stora svårigheter förra sommaren efter sista avsnittet,det var då allting tog slut. Det var som att göra slut med någon/något man älskar. I detta fall hade jag älskat något i sex sesonger,sex hela sesonger. Ni förstår floderna som rann ner från mina kinder va? Jag var förkrossad. Därför känner jag mig så lycklig nu när jag äntligen ska få se mina käraste igen. Jag ska försöka beskriva känslan,efter att jag sett filmen.

Jag har även en liten hemlighet när det gäller Sex and the City
premiären,men det är inget jag tänker avslöja nu.

Tv4 fakta

Vilken skönhet till kanal! Efter att ha jobbat bland tvkanaler och ständigt fått höra denna kommentar: "Ja,vi i familjen tittar mest på dokumentärer. Det blir en hel del discovery och tv4 fakta" Tanken som har slagit mig gång efter gång är: Vafan kollar hela svenska folket på tv4 fakta eller? Jag har om jag ska vara ärlig misstrott denna kanal och inte funderat så mycket själv över att titta på den. Jag har mest tänkt att det är medelålders kvinnor och män som sitter framför den kanalen i hopp om att lära sig något nytt.
Men se där,även jag en ung kvinna på 19 föll för denna charmiga kanal. Det var igår vi hade vårat första riktigt långa möte,då visade de en dokumentär om en stackrs sextonåring som sköt ihjäl två människor och skadade åtta andra(om jag minns rätt) Mordvapnet hade hon fått av sin pappa då han tyckt att hon var mogen nog för det. Till hennes försvar sa hon efter skottlossningen: "Jag gillar inte måndagar,det här förgyller min dag" Vem fan gillar måndagar undra jag? Dum unge måste jag säga,men det var så jag blev kär i tv4 fakta. Efter programet visade de vad som skulle visas kommande dagar och på torsdag ska jag se ett program om skönhetsoperationer som gått fel. Sånt gillar jag!
Fortsätter det så här tror jag eller jag är nästan säker på att vi kommer få ett långt och lärorikt förhållande. Och det är jag mer än glad över!





Tecken på liv?

Mina nu såkallade spanska vänner har förmodligen landat och är på plats,iallafall enligt mina beräkningar. Malin och Amanda personligen har inte informerat mig ifall de är på plats eller ej. Men med tanke på hur stressad Amanda var några dagar innan flytten över hur mycker saker hon hade att göra väl framme så antar jag att det är vad de håller på med. Det sista Malin sa var att hon skulle skicka iväg ett sms när de var framme så jag skulle veta att allt hade gått bra. Jag kan ta att det kanske är så att de glömt bort mig,istället för att tro att något har gått fel! Men för att visa mitt missunnande skickade jag iväg ett mms till tjejerna!


Bild texten löd! Kul att ni hört av er till oss/Matilda och Kiffe

Harmoni

Det känns som det har blivit en del babbel på sistonde jag har inte rikgit hållt mig till något ämne. Jag känner mig ganska harmonisk för tillfället. Men skulle ni fråga min mamma så har jag inte varit harmonisk sen jag föddes och enligt henne dröjer det nog ett tag till. Men nu är ju faktiskt inte hon jag,så jag väljer att kalla mig själv harmonisk. Och den känslan har bidragit med någon slags anti störnings period. Jag stör mig alldeles för lite för att vara mig själv måste jag säga.

Jag tillbringade kvällen med mitt kära mysmongo Nyman efter att ha blivit ditlurad av hennes syster. Eller jag skulle kanske inte vilja kalla det lurad,så här gick det till.
Jag frågade Sofia vad hon skulle sysselsätta sig med på kvällen och hon svarar förvånadsvärt att hon ska mysa med sin katt (?) Jag tänkte en kort sekund: Fyfan,inte en kattjävel. Och svarade henne sedan med: Åååh,en kattunge? Dom små jäklarna kan jag iaf tycka om,det gör jag allt. Liten var den,för jag fick svaret att den endast var 10 veckor gammal. Jag slänger ur mig och frågar om jag får komma,när jag senare inser att det låter som det är kattfan jag är sugen på. Så var verkligen inte fallet och jag var tvungen att förklara mig. Nog om det,jag är välkommen så jag hoppar upp på cykeln och beger mig mot Lillån. Väl framme och inne i huset,känner jag varken doften av kiss eller katt men funderar inte speciellt mycket mer på det.
Efter en stund ropar Anna(Sofia's syster) och frågar om jag vill se katten samtidigt som hon småskrattar lite. Jag svarar glatt att jag mer än gärna vill se kattungen,då jag samtidigt inser att det sååååååååklart inte finns någon katt. Lurad eller lurad,jag vet inte vad jag ska kalla det.
Det var en trevlig kväll,den studen det varade. Mer Sofia åt folket tycker jag,hon är en härlig prick! Vi passar så bra ihop,det gör vi. Och henne tänker jag ha för mig själv,när hon är med mig är hon med mig och inte med dig,ok?





Frisör besök

Jag har gjort en ändring i min gråa vardag! Ingen stor dessvärre utan bara en tillpiffning i håret, vilket ofta får en på bätte humör. Var hos min kära frisör Carolina,alltid lika roligt att sitta i frisörstolen hos dig. Vi pratar om allt möjligt samtidigt som man blir så snygg i håret. Jag blev nöjd,och det var nog tusan den första gången jag blev nöjd från början. Det har inte med Carolina som frisör att göra utan det är för att jag är så förbannat kräsen. 

För er som är intresserade ligger salongen på Norrgatan,jätte fin och mysig salong! Jag rekomenderar Carolina starkt. Om ni vill höra av er till henne så ger jag mer än gärna ut nummret.


Lite ljusa slingor,jag gillart!

Puckon!

Hujeda mig vilka knäppjökar jag har till vänner. De ska på fullaste allvar cykla till Harge,det är sju mil!!! Att säga att jag tror de klarar det,skulle vara att ljuga. Men jag ska hålla en tumme för att de iaf kommer halvvägs. Bara för att jag är så negativ och misstror dem så kommer de säkert klara det mer än galant, och det skulle bara vara roligt. Det ska vara ett nöje att höra om deras resa på onsdagkväll. Sen ska jag sno deras bilder så ni får se hur extremt snygga de kommer vara på vägarna,se upp så ni inte kör över dem!

Jag önskar er lycka till Carro och Cajsa,ni är banne mig inte kloka!

Jag kör en dagen



Idag hade jag på mina blommiga leggins från Gina Tricot,
himla snygga om jag får säga det själv.



Mina vita Converse följde självklart med mina fötter hela
dagen. Jag fick även lära mig en ny sak,att Converse skadar
fötterna. Det beror på att skon är platt och att man kan få
problem med knän och senare rygg. Passa er för man kan
få bredare fötter,om man inte använder en sula i. Och breda
fötter vill iaf inte jag ha,så jag ska gå och köpa mig en sula!



Jag har för tillfället tre låtar som dånar ifrån min dator,
bl.a Usher's nya låt. Den är riktigt bra måste jag säga!
Lyssna och njut tycker jag.

Usher-Moving Mountains
Lil' Wayne ft Kanye West-Lollipop Remix
Lupe Fiasco-Hip hop saved my life

Jag känner mig lite tom

En tanke som slog mig idag var, vad brinner jag för? Tanken kom upp efter att jag pratat med en kund i 20minuter. Han brann för musiken,och ägnade all sin lediga tid till att skapa och lyssna på det. Han var över 60 och nyskild,så han hade förmodligen inget jobb länrge,vilket blir en hel del ledig tid till att ägna sig åt musiken.  Efter att ha pratat om sin kärlek till musiken  i ungefär en kvart frågade han mig vad jag brann för. Ungefär som ett frågetecken såg jag ut kan jag tänka mig,och kände mig nästan tom när jag inte hade något svar. Jag vill också vara bra på något,brinne för något.
Jag är jätte ledsen just nu,för jag vill verkligen ha något att tycka om och bli riktigt bra på. Jag får vänta ett tag och hoppas på att jag blir hittad av något som jag kan brinna för i framtiden och resten av livet!






Jag är som jultomten

Jag ger er vad ni vill ha,precis som jultomten. Om min trognaste läsare blir lyckligare av att se min klädsel så självklart ska hon få det. Hennes idé kom visserligen lite sent men jag gör så gott jag kan. Min första outfit får bli för natten,njuuut!




Min rosa topp är ifrån Peak, lite v-ringad vilket jag älskar med den.
Mina byxor är av märket adidas och ger en luftig och fri känsla, till det här kör jag självklart topless det ger en mer naturlig känsla!

Trogen läsare!

Mitt mål i tidigare inlägg var att få matilda mycket mer uppdaterad och MER läsare! Det har gått mycket bra men inte tror jag det är tack vare mig som lovade göra reklam, utan den berömen ska hon få alldeles själv!
Min kära bloggerska har lyckats få lite mer läsare och börjat uppdatera sin blogg MKT mer! nu är det absolute mycket roligare att besöka den här sidan! nu har du mig här, varje dag är jag inne och kollar!

Men vi saknar fortfarande dagens outfit!
vi vill se dagens outfit, vi vill se dagens outfit!

Eftersom målet är nått har jag gjort mitt här!
se you not again!

Vi behöver eran hjälp!

"Hej,jag är en tjej på 18 sommrar som har ett problem,jag kan inte sova. Hjälp mig, hur gör jag när jag ska sova? Vänliga hälsningar Aldrig Godnatt"
Ungefär så skulle ett brev ifrån min kära vän Carolina se ut. Hon skickade nyss ett sms där det stod följande: "Jag lovar,jag är sämst på att sova" Vad ska vi göra för att hjälpa henne är min stora fråga? Jag söker därför hjälp utifrån,ge mig tips. Ge exempel på vad jag kan göra för att få henne sovandes. Jag är rädd och orolig över hur framtiden kommer se ut för den stackaren.

Tack på förhand!

Skit,mer skit och massa skit!

Ne,nu är jag förbannad! Jag har suttit här i en halvtimme och skrivit om min innehållsfattiga dag. Och vad händer? Hela skiten försvinner,för det var faktiskt var det var. En skit dag,men det är väl sånt ni gottar er i så ni hade nog trivts här,men nu ger jag upp och blickar framåt istället.
Imorgon ska jag träffa min kära vännina Sofia Nyman,vilken kvinna hon är! Hennes sådär charmigt dumma kommentarer och härliga ideér. Vi har inte träffats på länge,men nu har jag sommarlov so i'm yours!



Jag har inte så mycket mer att tala om,förutom att ni ska tänka på en sak där ute! Varför sprutar man parfym på en arbetstoalett och lämnar bajsspår i toan? Vem fan som helst förstår väl att du har bajsat. Men jag tackar för att det luktade parfym istället för bajs,men väldigt väldigt väldigt ohemligt! Dumma sak




Vilken kille han är

Han är borta i två månader,kommer sedan tillbaka och avgör i serie A,starkt jobbat. Han har inte gjort mål i landslaget sedan 2005,idag sitter den stenhårt och rakt in i mål. TACK Zlatan för att du gör det ingen annan har visat sig klara av! EM är här och hela Europa är en stor folkfest. Det är roligt att se att Sverige börjar så bra,hoppas ni kan fortsätta så här ett tag till. Jag är ingen större fotbollsfantast,men visst fan skulle jag tycka det var tråkigt om det går dåligt för Sverige i de kommande matcherna. Kom igen Zlatan,kom igen grabbar!!!



Bästa dagen!!

Hur sammanfattar man en dag,inte bara en dag utan en av de bästa dagarna i sitt liv? Den enorma lycka som rusar genom kroppen när man springer ut från skolan för sista gången i sitt liv. Slänger betygen upp i luften som ett bevis på att man har slitit. I mitt fall är inte mina betyg ett dugg att slänga upp i luften,men det skiter jag fullständigt i,för jag har varit med på vägen precis lika länge som alla andra. Man står framför en hel folksamling och skiker från tårna av lycka.
Jag kommer aldrig glömma de minuter,sekunder,hundradelar som jag stod på flaket. Rysnngen som gick igenom kroppen när man skrev: FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Har ni inte varit med om det än så har ni något stort att se fram emot,och ni som har varit med om det redan vet vad jag pratar om. Och ni andra som aldrig får ta studenten,fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad ni måste tycka synd om er själva just nu.
Man går upp klockan fem,pirrig spänd och nervös. Tröttheten är ingenting man märker av,det finns inte plats för den känslan i kroppen en dag som den. Men den växer sakta men säkert fram och minsta lilla motgång blir som ett fall från en stenstup. Ungefär så kändes det iaf när jag inser att min biljett till Frimis är bortblåst,jag var nära att slänga mig i sängen sova och inte vakna upp förrens dagen där på. MEN,självklart kommer någon och räddar mig. Rebecca i min klass hade inte någon lust med att hänga på Frmis så jag fick köpa hennes biljett, lycka x10 kände jag just vid det tillfället. Lycka -200 kände jag ungefär en timme in på kvällen,ungefär super sug var det på Frimis.
Jag avslutade min kväll på bästa sätt,och kan iaf tala om för er att jag är så glad,och tacksam för denna dag!


Min Mallan

När jag tagit mig själv i kragen och släpat mig till pappa för att lägga över bilderna på datorn,tänker jag låta de tala för sig själv.
Skolan är slut och visserligen är det förjävla skönt men det innebär också att man är helt själv nu. Min kära Malin ska ut och upptäcka världen,hon ska lämna landet för att leva livet i Spanien. Där trivs hon som fisken i vattnet så jag är inte ett dugg orolig över hur hon kommer ha det där borta! Men för att vara riktigt säker på att allt är som det ska där nere tänker jag åka och hälsa på i slutet av sommaren. Och förhoppningsvis får jag med dig hem igen,.

Jag kommer sakna dig Mallan. Det är en himla tur att jag haft dig i skolan,för utan dig vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Vi har haft många fina stunder tillsammans,och det spelar ingen roll hur många hundra mil det är emellan oss för jag tänker se till så vi får fler minnen och fler stunder tillsammans!


Min dag


Jag mår som en pissråtta idag,och det har jag väl all anledning till att göra också! Jag hade inte planerat att skriva om hela dagen idag,för det har jag inte ork till. Som jag kommer minnas denna dag,vilken jävla höjdare det var!!! Bilder kommer också inom kort,ska bara ladda om batterierna och glädjas ordentligt över att skolan är SLUT nu.  Puss så länge!




Dagen före

Idag har jag haft en kanon dag! Först var det VI-kampen, där Media lyckades komma på tredje plats helt otippat så där. Det blev inte så mycket skrikande och hejande för våran del,vi sparar oss till IMORGON.
Sen åkte vi ut och klädde våran kära vagn, med björkris och högtalare så att ni kan höra oss på milsavstånd. Alla ska höra att det är våran dag. Vagnen ska köra oss genom stan som en hög skrikande överlyckliga förväntansfulla onyktra och förjävligt bra studenter.
Se upp, för imorgon har jag all,all,allllllllllll rätt att skrika på er alla fula tvåor. Det finns absolut ingen som kan stoppa mig när jag skriker ut precis hur fula ni är. Och bara det känns ju sjukt bra,och ni ska ta illa upp. För ni är inte alls lika bra som oss,inte imorgon iaf!

Sen har jag förberett lite,det finns faktiskt en sak som den där blondinbella verkar ha innanför pannbenet. Tro det eller ej,men hon vet hur man får förskräckligt lena ben. Jag var bara tvungen att testa, först rakade jag bena sen dränkte jag de i hudkräm och som gräddet på moset lindade jag in bena i plastfolie. Efter ungefär 15 minuter orkade jag inte mer så då duschade jag av dem och sedäääääääääär, mina ben har aldrig varit lenare. Pröva det tycker jag. Något annat jag har blivit tippsad om är att sitta med blöta strumpor i mina studentskor,himla fult så det är tur att ingen ser. Förhoppningsvis ska det hjälpa mig att slippa skoskav,eller man kanske ska säga att det gör att skavsåren kommer senare än planerat. För jag har väldigt svårt att tro att jag kommer gå helt felfritt i de.

Nu ska jag göra det sista,sen ska jag försöka komma i säng tidigt så jag orkar upp imorgon! VI SES IMORGON,på miiiiiiiiiiiiiiiiin stora dag

Mc'donalds

Det är ju bara så att jag inte kan låta bli den här otroligt goda frästelsen. Mc'donalds ligger högt på listan just nu,men det har ingenting med era feta pommes att göra utan eran otroligt otroligt goda "Chicken Tasty". Såsen är så mummsig, den smakar grillat och hamburgaren är faktiskt fräsch otippat?
Jag blir livrädd haha, jag gick in på Google för att lägga upp en bild på "Chicken Tasty" och får istället upp en jävla massa otroligt feta människor som förmodligen precis som mig älskar den eller någon annan hamburgare från Mc'donalds.
Nej,jag får sluta njuta och börja äta annat mat. För om jag fortsätter i den här stilen kommer jag sluta precis som de här och det vore förjävla tragiskt. Ursch!!!

image13


Jag måste även säga en till tråkig sak,och det är att jag börjar bli sjuk. Jag snorar som bara den och har ont i örat,kan det bli mer olägligt? NEJ!!!
Men jag har inget annat väl än att bita ihop,för det är INTE okej att vara hängig på torsdag. Skulle egentligen ha hållt mig inne,istället för att springa runt och kolla på Piltar och Grisar som slogs om Krampentiteln, men jag har bara en sak att säga: Släng er i väggen för imorgon är det VI-kampen.
Tyvärr så suger Media på allt som har med sport att göra, vi ska tydligen hålla oss till sånt som har med pennor och kameror att göra. Och som vanligt låter Hantverk mest av alla tänk er en hög med skrikande frisörer, ajajaj! Men jag ska närvara,för det är faktiskt det ABSOLUT SISTA jag gör i min gymnasiehistoria.

Carro is in the game!

Nu sitter jag här framför min dator och ska gästblogga i matildas icke lästa blogg!
samtidigt som jag ska försöka skrivia pratar jag med tösen i telefon, och hon babblar som aldrig för, vilket jag inte alls orkar lyssna på igentligen! ;)
Som ni inte vet (men jag ska berätta nu) har matilda inte alls mycket läsare! Dags för mej att ta tag i hårdhandksarna och göra lite reklam för na! 

Jag kommer tillbaka 
 / your sister carolajna!

Förklaring

Kära läsare,jag ska nu förklara för er varför jag är nominerad till en av världens sämsta bloggerska,så här ligger det till.
Jag har inget liv,ingen framtid och ingen bakgrund. Därför har jag ingenting att skriva om,jag är opohittig,okreativ och meningslös. Men som med allt annat ska jag försöka bättra mig,jag ska bli rolig,påhittig och äventyrlig. Jag ska bara ta studenten först, sen ska jag börja leva mitt liv på riktigt. Jag har gått i skolan i över 10 år, så vi får väl se om någonting av det jag skulle ha lärt mig har fastnat. Annars har jag väl misslyckats med även det.

Studenten

"För på torsdag tar jag studenten,för då tar jag studenten,för då tar jag studenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. FYFAN VAD JAG ÄR BRA"


Lilla tvåa,lilla tvåa fan vad du är ful. Ingen mössa har du,ingen studenten tar du. Lilla tvåa,lilla tvåa FAN VAD DU ÄR FUL!
(fast i det här fallet är Carro den snyggaste tvåan jag vet iaf)



image11