Jag älskar måndagar

Det är tomt,det nästan ekar här! Jag är väldigt ensam,och väldigt tyst.
Snart ska jag och jobba,jag försöker inbilla mig att jag älskar måndagar.
Undra om det finns någon som faktiskt älskar veckans första dag,någon
tappad själ måste väl göra det?

En söndag i gott sällskap

Jag och min goda vän Nyman försöker upplevla gamla goda tider! Bästa sättet måste väl att vara Svensson Svensson en mysig söndagskväll.
Nyman's bröst ömmar och hon är sur som ett bi,men visst fan är hon ett gott sällskap. Fast lite jobbig kommer hon bli om ett tag,hon mular nämligen vindruvor vilket innebär att hon snart kommer sitta och fisa.
Tack för mig,sov gott!

Hon har gjort det igen

Tro det eller ej men jag lyckas alltid klanta till det så där lagom jobbigt för mig själv! Igår var en trevlig kväll då jag rörde på mycket ben och armar. Jag vill åtminstode påstå att det inte hade med alkoholhalten i kroppen att göra som gjorde att jag lyckades tappa bort mitt bankomatkort! Detta inser jag när jag står i Mc'donalds kön och är fruktanstvärt hungrig,det gör jag bra eller hur!
Jag tror jag vet vart det där förbaskade kortet befinner sig. Jag hade nämligen ett litet hinder på vägen när jag skulle till en parkering. Det var en stenmur som jag var tvungen att klättra över,lätt som en plätt tänkte jag och började konka mig uppför. Väl uppe insåg jag att det faktiskt var bland det lättaste jag gjort,med ett leende på läpparna hoppar jag ner ifrån denna sten mur och möts av ett förbannat nedslag-en buske. Denna buske gillade verkligen inte mig,jag hade grenar överallt och jag kände mig ganska fast-det var med andra ord inget bra möte! Förmodligen ligger mitt kort bland de där jävla grenarna.bläääää.

Tvtittande

När man jobbar så knöliga tider som mig så missar man faktiskt den bästa tv-tiden. Nu är jag inte så himla nördig när det gäller tv,men det skulle ju vara roligt om man nångång kunde se ett smarrigt pogram. Det är så bra att man nu förtiden kan både ladda hem och titta på web-tv.
Så jag kurat upp mig i sängen och ska precis börja kolla på
Andra Avenyn,sen fortsätter jag med Idol. Sen ska jag sova som en stock!



Jag och min cykel Karin

Jag har fått ett nytt intresse,jag ägnar mig numera åt cykling-på heltid! Jag älskar känslan av fläktande hår,uppförsbackar och medvind. Jag tar mig från plats till plats med min älskade Karin! Ja det är nämligen så hon heter,och det är inget jag valt själv hon är döpt så från början. Ganska charmigt tycker jag. Karin vet hur hon ska färda mig,hon vet vilket håll jag ska åt och i vilken fart jag vill åka. Men med tanke på att Karin inte trampar åt mig så blir jag förbannat svettig av att cykla. Så kommer det en fläkt av svettlukt så är det förmodligen jag och Karin som beger oss över staden!

Back from Paris

Igår kom min syster och pappa hem från Paris. Vilka lyllosar de är! Men ska jag vara ärlig hade jag faktiskt inte ens vågat följa med om jag hade haft valmöjligheten. Flygplan är fruktansvärt som ni nog redan vet att jag tycker! Satt och kallsvettades igår när jag visste att de var på väg hem,som tur var så kom de hem hela och fina. De kom till och med hem med en present till mig,så snälla så. Ett par helsvarta converse fick jag,och jag hoppade av lycka. Såna har jag velat haft lääääänge,och äntligen äger jag ett par nu.


Hon är vacker

Fem saker som suger pung

1. Att vara pank - Jag sliter dagarna långa,jag njuter av mitt liv och unnar mig det jag själv tycker att jag förtjänar och så vipps en dag visar bankkontot 0kr. Har jag levt för hårt är min stora fråga,eller är det bara så att jag inte förtjänar mer pengar? 

2. En rejäl baksmälla - Att vakna upp med en sprängade huvudvärk dagen efter en trevlig kväll känns så orättvist! Här har jag suttit med trevligt sällskap,dansat hårt och druckit mig berusad-precis så där perfekt! Och vad fan är tacken(?) En sån där förjävlig baksmälla,man ligger som en avdankad jävel en hel dag. En HEL  jävla dag går man back,och folk tycker att man ska ha mer av det goda. Finns ingen charm i att vara bakfull,inte den minsta

3. Söndagar - Ibland hissar jag dom,ibland dissar jag dom. Söndag den 21/9 suger verkligen pung. Tanken på att det är måndag imorgon gör att jag kallsvettas,jag får ännu mer ångest och ber till någon slags gud att det ska vara fredag när jag vaknar imorgon.

4. Att inte äga en ballkong - Om man bygger ett hus utan balkong,då undrar jag vart man tappade balkongen? Vem tog sen friheten att bestämma vilka som ska förtjänar balkong eller inte. Folk som inte röker har inte lika stor använding av dessa skapelser på samma sätt som mig. De hänger upp blommkrukor och försöker göra det hemtrevligt,ursch ser bara dumt ut! Om du nu så gärna ville ha en trädgård kunde du väl köpt dig ett hus. I samma veva kan du hänga en flagga i blommkrukan där det står- Jag är för fattig för att köpa hus!

5. Jag suger mest just nu - Idag passar jag verkligen på denna utelista! Luktar skit och ser ut som kiss gör jag. Behöver jag säga mer,måste ni ha bildbevis för att bekräfta att jag passar på min egna utelista?

Det var kanske bara ett dumt infall

Har jag skapat mig ett beroende,eller är det en skön känsla jag ger mig själv genom att blogga?
Det handlar inte om er,eller om att ha många läsare! Ifall läsarsiffrorna höjs en dag av att en obetydelselös människa som jag varken vet kön eller namn på besöker min sida spelar ingen roll,jag vet som sagt inte ens vem du är. Älskar du att hata mig eller hatar du att du faktiskt älskar mig?
Det här är min blogg,mitt liv och mina ord. Jag vill bli av med mina tankar samtidigt som jag släcker en obetydlig människas nyfikenhet. Jag har mer att ge,det var inte många timmar jag var borta från denna blogghärva!


Det är jag som gör eran dag,eller hur?

Godbye my love





nu får ni hitta något annat att gotta er i!

Hur ska det sluta?

Jag och Emmi bakar förtillfället! Vi får se hur det kommer att sluta,det är spännande. Kakan är i ugnen och visar inga tecken på misslyckande-än.
Ni ska få se bild på vårat mästerverk om det nu blir så att vi kan kalla kakan det. På återseende!

Nu är jag på topp igen

Sådär nu mår jag bättre och har ett gladare humör! Det är av den enkla anledningen att jag fick inhandla lite nya saker igen,det svider i min plånbok!
Det är helt sjukt hur man kan må så mycket bättre av att få köpa nya kläder och skor. Jag börjar bli rädd för mig själv,men som tur är kommer det nya pengar så jag behöver inte ha ångest.
Tyvärr drog syrran till Paris med min kamera så jag kan inte bjuda på några bilder,ni får fantisera

Det här är lycka!!!!!!!!!!!!!!!!

Det visar min bästa bästa bästa bästa bästa bästa bästaste favoritfilm 00.40! Coach carter,den filmen är så fruktansvärt bra. Jag ryser av lycka just nu! Tänk att kvällen kunde vända så radikalt,för 2 minuter sen tyckte jag det mesta sög. Men nu kan ni suga för jag har sugit klart,Coach carter nu kommer jag!!!!!!!!!!!!!!


Okey jag suger

Jag suger sten hårt,jag är medveten om det! Ni vill ha höra hemligheter,ni vill ha drama,ni vill ha hela mig jag är medveten om det. Jag älskar att ni älskar mig,men jag kan inte ge er det ni vill ha-tyvärr. Jag är tom och utvulten just nu,fast riktigt sant är inte det. För jag blir faktiskt bara fetare och fetare,det kan ni gotta i er era jävlar.
Men bara för att göra något mer än bara skriva ner lite bokstäver så bjuder jag på en bild. NJUT!


Hejdå

Ne,vet ni vad!
Jag har ingenting att berätta.
Ändå sitter jag här och skriver,det är otroligt.
Ni kanske kan bidra med lite ideér till en roligare vardag.

Jag ska iaf gå ut och möta Karra nu
Hon gör vardagen en aning roligare
Nu säger jag tack och hej.

Disco på hög nivå

I fredags hade jag och Ebba disco! Vi dansade och spelade bra musik,och skrattade tills vi grät. Det var så roligt,faktiskt mycket roligare än vad det är på Klaras. Det måste vi göra om Ebba! 





Skönt vinst

Jag var ute och cyklade förut! Det slutade med en cykeltävling då min motståndare förmodligen var helt omedveten om det.  Redan från start var hon en bit framför mig,men med trampeorna i högsta hugg cyklade jag lätt om henne. Jag gick i mål vid järntorget.då såg jag mig själv som en solklar vinnare. Vart min omedvetna motståndare var då har jag ingenaning om! Men det var en skönt visst,min första på länge!

Helgens planer!

Tro det eller ej men mina halsmandlar har gett med sig och börjar dra sig tillbaka,men då ska såklart något annat börja blomma! Min nästa producerar fruktansvärt mycket snor vilket gör vardagen till en pina. Det är bara att ta sig i kragen och hoppas på bättre dagar.
Nu ska ni fiallafall å höra vilka dunder planer jag har inför helgen!

Imorgon ska Martin hämta mig vid tio och sen ska han följa med mig till tandläkaren,visst är han snäll? Jag har sån himla tandläkarskräck,det måste vara bland det värsta som finns. Därför är det iaf bra att jag har någon att hålla i handen. Om jag överlever tandläkaren ska jag se till att hyra en bra film och bara myyyysa!

Lördagen är än så länge oplanerad. Måste säga att det faktiskt är en ganska skön känsla! Känner jag mig själv rätt kommer jag förmodligen inte låta mig ligga hemma själv och glo en lördagkväll.

På söndag ska jag äntligen få gå på bio,som jag har längtat efter det! Om jag minns rätt är det imorgon Patrik 1.5 har premiär men då är tyvärr min kära Karra uppbokad. Så vi får vänta tills på söndag. Den verkar vara så himla rolig.

Är ni avensjuka på min fullspäckade helg? Jag vet inte om det är jag som är tråkig,eller det är denna stad som inte tillför ett enda glädje rop alls. Vad kan man göra i Örebro?



Maxat

Fortsätter det på det här viset kommer min kropp få betala dyrt en vacker dag! Men jag kan inte låta bli att tycka Max är så fruktansvärt gott. Mycket godare än Mc'donalds eller hur?



Sjuk(t) bra och dåliga saker!

1. Nysning - En sån befriande känsla att slänga ur sig en hårt innsittande nysning. Sånt skulle jag kunna ägna timmar åt!

2. Ipren - Vilken uppfinning! Undra hur många som är evigt tacksamma Iprenmannen. Undra vart alla skulle ha hamnat utan denna värktablett. Jag tänker slänga i mig några till innan sovdags,och jag får inte något som helst dåligt samvete över det.

3. Slappa - Att ligga i sängen och bara glo på tv och käka sig fet det har man bara råd med när man är sjuk! Man slipper tänka på alla måsten,man är befriad för några dagar. Och en människa som jag som är expert på att sova får göra det i lugn och ro utan att någon står och klagar över mig.

4. Omhändertagen - Nu har man möjligheten att kräva! Saker man annars inte får så enkelt brukar inte vara svåra att nå när man är sjuk. Att bo hemma är ett stort plus vid dessa tillfällen,då brukar det gå lättare att få det man behöver utan att röra ett finger själv.



1. Rastlösheten - Om man är dötts sjuk är det kanske ingenting som drabbar en! Men är man lite halvsjuk och hög på en ipren är rastlösheten är nära faktor. Det är lätt att få för sig att man ska lyfta skrot och springa mil,då har man inte mycket för att ligga i sängen. Men så fort denna lindring går ur kroppen är man en hjälplös individ igen och då är även rastlösheten borta.

2. Snor - Tack vare denna snormängd väger skallen bly,det är ingen höjdare! Var och varannan minut ska man snyta sig och det händer aldrig några framsteg. Hur mycket snor kan en människa producera undrar jag?

3. Utanförskapet - Folk som inte har vänner har de varit sjuka en längre tid? Man är instängd i sin egna lilla lya,långt bort från vänner och upplevelser. Här ligger man ner och känner sig ynklig och jävlig,medans folk springer runt och roar sig. Inte undra på att man aldrig har tid att vara sjuk!

4. Tv-tablån - Det finns ingenting att titta på när man ligger hemma en heldag! Runt 14.00 och några timmar fram är det helt lönlöst att ha på tvn. De visar bara massa skit då,och till min stora sorg börjar tv4fakta inte sända sina program förrens 15.00. Men alla de som inte har den kanalen,vad gör ni de timmar det är helt dött på tvn?

Är det här humor?

Carro är min bästa vän,vi har mycket gemensamt men en del sak skiljer oss ifrån! Vi har inte riktigt samma uppfattning om vad som är kul. Idag hade vi ett långt samtal då ena halvan handlade om humor! Jag försökte få grepp om vad hon tyckte var roligt då jag mest öste roliga saker över henne. Men det sa liksom aldrig "klick" Då slänger fan skapet ur sig att sånt här minnsan är humor enligt henne!

Någon i Carro's närhet skulle bege sig till Paris och då frågar hon:
-Finns det Parismän där?


Sånt skulle hon kunna skratta åt i evigheter! Min stora fråga är bara,finns sånt ens med i kategorin humor?


En gammal bild,men hon är så himla söt på den

Jag är en snäll människa

Jag tycker om att ha ordning och reda runt om mig! Sen tycker jag det är viktigt att man har en myskänsla i sitt rum,det här är någonting som min syster och jag inte verkar ha samma uppfattning om!
Hon behövde lite hjälp på traven,så medans hon tränade hjärnan med plugg såg jag till att det blir fint på hennes rum!
Så nu önskar vi henne en god natt sömn,hon borde sova som en prinsessa i sitt städade rum!


Räcker det inte nu?

Med tanke på att jag alltid slutar att jobba klockan nio är det svårt för mig att se vissa tv-program som te.x idol! Men idag när jag tillhör de sjuka har jag all tid i världen till dessa meningslösa program.
Jag ligger för tillfället i sängen och kikar på Idol, kan inte låta bli att små le en aning! Måste de ha en jury som liknar den förra,en tjock en tjej och en smal?
Jag börjar faktiskt tröttna på denna smörja,samma visa år ut och år in! Det ska alltid vara en himla massa idioter som inte kan sjunga,och de är de väl medvetna om också. Sen finns det en del som bara ska visa upp sig och sen de stackarna som faktiskt kan sjunga
Jag tycker faktiskt det räcker med idoler nu,det dör ut en efter en iallafall!

Den absoluta hårprodukten

Mitt hår har då aldrig varit lyckligare än idag! Jag har införskaffat mig denna produkt som är ett underverk för håret.
Jag avskyr när mitt hår ligger som en blötkatt på skallen och därför tar jag alltid till tupering som en räddning. Det funkar men det sliter så förbannat på mitt stackars hår! Nu har jag hittat den bästa lösningen,detta pulver häller man i hårbotten och wola håret är perfekt!
Burken är väldigt liten och väldigt dyr,men jag lovar att det verkligen är värt det!



Tack Kinafolket

När man är sjuk ska man ta tillfället i akt att utnyttja det tycker jag! Kännar man för något ska man inte vara sen med att be om det. Jag fick ett sånt fruktansvärt sug efter kinamat förut idag,och när jag känner ett sånt sug är det bara det jag vill ha.
Jag var inte sen med att tala om det för min pappa,och vilken tur jag har som har en sån guldklimp till far! Vilken njutning det var när jag stoppade denna mumsiga maträtt i min hungriga mun. Kanske är det inte till någons förvåning då jag talar om att jag mår som pesten just nu,jag blev proppmätt! Jag rullar från sängen till diverse platser!


Jag är klen

Jag är expert på att gnälla och klaga när jag mår dåligt! Jag ska alltid vara så ynklig och klen som det bara går,undra om jag tror att jag ska må bättre då(?) Jag svettas,jag fryser var och varannan minut,snoret rinner och mina halsmandlar verkar inte vilja krympa för min skull. TACK OCH LOV ATT IPREN FINNS! Nu ska jag krypa ner i sängen igen och tycka super synd om min själv. Ni kan väl också tyka synd om mig,snälla!

Jag är en mask

Precis duschat och slängt på mig en ansiktsmask,igår var jag så trött så jag orkade aldrig! Det är förbaskat skönt,och det är förbaskat varmt också. Men det ska tydligen kännas så här om jag förstår saken rätt! Jag vet inte om det syns men masken är rosa,ser faktiskt inte riktigt klokt ut.


Frukost klockan två

Min hals är som två gigantiska bullar,de värker och gör bara min dag till en pina! Det var så himla längesen jag var sjuk,så det var kanske min tur nu. Det är så tråkigt att vara sjuk,man har absolut ingenting att göra! Fast och andra sidan ska man kanske ha tråkigt när man är sjuk(?)
Jag var iallafall uppe för en stund sen och gjorde en god frukost till mig själv! Den gjorde susen och mitt gröna te kommer vara min bästa vän under några dagar. Min näst bästa vän kommer vara min säng,den kallar nu!




Vem är tjuven???

Det här är någonting som kan göra mig så fruktansvärt irriterad och smått förbannad! Jag tänkte precis lägga mig i min så otroligt sköna säng och titta på en film,när jag får ett sug efter choklad! Inga problem tänker jag,det är inte så svårt att släcka,jag har ju faktiskt en stor chokladkaka i kylen som ligger där så snällt och väntar.
Kunde jag tro,det är borta! Jag tror jag vet precis vem som är tjuven men jag antar att hon inte tänker erkänna. Tidpunkten är kanske inte heller den bästa att diskutera på då hon ska upp till skolan imorgon.
Jag blir så himla less på sånt här! Och suget ska alltid bli 100000 gånger större då det inte går att släcka,så jävla typiskt. Imorgon ska jag ta fast tjuven och jag lovar att det inte kommer vara billigt.


Hjälp gärna till om ni tror er veta vem tjuven är

Vilken kvinna

Hon är en kvinna med skinn på näsan,hon är en kvinna med schyssta fria lökar,hon är kvinna med många fina egenskaper, hon är en kvinna med många frågetecken. Men det bästa av allt hon är min drama queen! En helg tillsammans med henne gör att man sedan kan andas frisk luft igen.
Jag älskar att hon är 18,hon blev så mycket roligare då! Det måste ha hänt något magiskt natten till 31 augusti. Hon utvecklades,hon blev något bättre-en bättre människa helt enkelt.


Notera ciggen i Sofia's högra hand! Den tillhör hennes andra
 lagliga paket i karriären. Bara det är en fantastisk merit


5 saker som jag tänker göra ikväll

1. Ansiksmask - Efter en hård helg och en liten halvsjuk känsla känns så det så upppiggande att slänga på en mask i ansiktet. Tänk också på alla steg du tagit med dina stackars fötter och att även de kan behöva en behandling.

2. Hårinpackning - Stackrs håret som får träffa på så mycket olika prudukter och värmetångar för att uppnå en snyggfrilla. Även håret behöver ibland få lite omsorg,därför passar det bra med en väl behövlig inpackning.

3. Bodybutter - Bodyshop har de allra bästa krämerna för kroppen. Man blir inte bara mjuk och len utan man luktar även mumsigt gott efteråt. Min kropp ska få stinka brazil nuts ikväll.

4. Te - Vädret lämnar sina spår och kroppen verkar inte hänga med. Självklart har man dragit på sig en förkylning och precis som årstiden ändras börjar även mina halsmandlar ändras-tyvärr blir de gigantiska!

5. Sömn - Kan faktiskt vara det som får en att känna sig absolut piggast. Jag ska lägga mig i sängen tidigt ikväll och hoppas på att man mår en aning bättre imorgon,för jag har faktiskt ett jobb som kallar.

Det är bara att köra igen

Man har inte tid att vila upp sig på helgen för det är tydligen då allt händer! Igår var det röj och det blir mer röj idag,men det vore dumt att klaga tycker jag.



Bara en lördag

Regnet öser ner och jag är så illa tvungen att bege mig ut! Egentligen tänkte jag titta på när min kära karl spelar match,men jag vet faktiskt inte om det är okey i det här vädret.
Hur som helst så måste jag iaf hem först och tvätta håret,det är förskräckligt äckligt. Sen ska jag bli hämtad av stjärnpacket-
snyman och hennes mamma. Kvällen kan då sluta på alla möjliga olika sätt tillsammans med den bruttan,en ganska skön känsla måste jag säga!


Beslutsångest

Min stora fråga för dagen är om jag ska klippa mitt hår eller inte!?

En våg kom över mig

Sitter och tittar på gamla bilder,lyssnar på gamla låtar och längtar tillbaka till gamla tider! Jag kan bli så frustrerad över den längtan. Det är sååå meningslöst att längta efter något som hänt tidigare i livet,för den kommer som ni förstår aldrig tillbaka.
Tittade på bilder från studenten-den dagen,den lyckan och den sammanhållningen! De bilderna bidrar till en sån ångest över vad jag faktiskt håller på med idag. När ska jag få visa vad jag faktiskt kan och klarar av?
Dessa bilder bidrar också till en saknad och en lycka,en saknad av alla jag faktiskt hade runt omkring mig och även en lycka över att det var er jag hade med mig på vägen. Denna saknad räcker oändligt långt just nu,så långt att vi hamnar i Spanien och hos min Mallan. Det är dags att packa väskan,komma hem och sprida lite glädje!



Hemma spa

Efter en lång vecka med arbete och inget socialt umgänge efter arbetardagarna börjar man bli lite tom i skallen! Så därför har jag och min kära Kara bestämt oss för att ha en riktig tjejkväll imorgon. Käka tacogratäng,ha gurkor på ögonen och ha inpackning på alla ställen som det går-myspoäng!
Eftersom hon har ögonfluss och en ordentlig förskylning ska jag ta hand om henne riktigt väl! Hon ska få dricka te och käka ipren,visst är jag snäll?


Jag är toknörd!

Jag har fastnat i denna förskräckliga "Paradise Hotel" härva. All denna dramatik som utspelar sig gör att jag inte kan sluta titta på denna såpa. Efter kvällens avsnitt kunde jag inte ens hålla mig till imorgon, så nu sitter jag och väntar på att alla avsnitt ska komma på min dator. Jag är fiffig jag!
Nu sitter jag bara förvantansfull och väntar på att se hur denna osmakliga människa Olinda åker ut,jag minns inte det. Är det någon mer som tittar eller tittade på denna förgyllande serie när den gick 2005?


Bye bye my friend

Efter att ha ätit en stor del av denna delikatess beger jag mig nu till mitt arbete och gör lite nytta! Idag är det fredag för mig,och jag kan inte vara annat än nöjd.


Bara för att jag vill ha och vill ha









Ibland vill man göra så mycket

Ibland vill jag byta jobb,ibland vill jag jobba kvar för evigt! Ibland ibillar jag mig själv att jag vill se världen,hela världen på samma gång men inser fort att jag är för feg för det. Ibland vill jag flytta hemifrån och ibland vill jag aldrig växa upp och aldrig lämna mina föräldrar. Ibland vill jag göra så mycket, men istället händer ingenting.
Jag står kvar på samma punkt medans jag sakta ser hur nya människor kommer in i mitt liv och andra lämnar. Jag står här och tycker mest att jag ser på hur andra människor utvecklas,skapar drömmar och mål!
Vart är min väg,vad är min dröm,och vilket mål har jag?


Det här tycker jag är inne-ute!

1. Hösten - Stora halsdukar,mössor,stickade tröjor,stövlar,sockor och en massa mys! Hösten är med andra ord någonting som jag ser fram emot.

2. Mary Key - Deras rengörings serie gör verkligen susen. Man känner sig så ny och fräsch i ansiktet efter att man använt deras produkter. Jag har även fasnat för deras miniralpuder som jag måste säga är super bra.

3. Tidiga mornar - Att sova kan man göra när man blir gammal. Det är skönt att vakna lite tidigare på dagarna så man får ut någonting av dygnet.

4. Sysselsättning - Det är coolt att ha ett jobb eller en skola att gå till. Alla som har en vättig sysselsättning om dagarna är inne!  

5. Chicken McFeast - En fantastisk skapelse från Mc'donalds.  



1. Sen sommar
- Det är vädret är bara förvirrande. Ena dagen regnar det,andra dagen skiner solen och den tredje dagen är det stormvind. Nu är det dags att byta årstid!

2. Dåligt självförtroende- Nu är det här visserligen en sak som man kanske inte kan ändra på rätt som det är bara. Men jag tycker faktiskt att det finns så mycket fina människor runt omkring oss som faktiskt borde tro mer på sig själva. Det är så mycket roligare att titta på en människa som utstrålar självförtroende! Det finns ett ordspråk där man säger: Ingen kan göra allt,men alla kan göra någonting! Jag vill ändra på det så att det istället lyder: Ingen kan vara snygg överallt,men alla kan vara snygg någonstans.

3. Stress- All denna stress får ungt folk att springa runt med magsår. Det gäller att planera,då hinner man det man ska. Sen får man kanske prioritera saker,man kan inte hinna med allt och alla. Stress tillför bara dålig stämning.

4. Blondinbella
- Denna blonderade Bella syns precis överallt! Hon själv som person har åstakommit en del,och det kan hon klappa sig på axeln för. Och för det kan hon vara en aning inne,men denna blogg hon driver är så ute i skogen man kan bli enligt mig! Vad är det hon skriver som gör henne till Sveriges största bloggerska? Det finns mer intressanta bloggar att läsa,där man kan hämta annat än Blondinbellas schema.

Kanske har han rätt(?)

Martin sa precis att bloggar och allt bloggande suger,och kanske har han rätt! Det här är kanske bara ett ställe för folk att dämpa sin ständiga nyfikenhet,ett ställe för folk att gotta sig i andras utvik.
En del skriver för sig själv,medans andra skriver för dig och mig. Ska man skriva hela sanningen och mer där till så folk verkligen kan dyka i ens liv,eller räcker det med att folk bara får en nys om vem man egentligen är och suktar efter mer.
Är det ständiga bloggandet här för att stanna eller är det bara en av alla dessa innegrejer som snart dör ut?

Håll i hatten

Sådär,nu är stan osäker! Number one är nu number arton,är ni lika glada som jag är? Hon har precis köpt sitt första lagliga ciggpaket och är inte sen att visa omvärlden det. Isn't she lovley
Det är kanske svårt att tro men Sofia dejtar faktiskt,läs om hennes historia tillsammans med Mr L....